Τ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ:ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΔΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.ΠΑΤΟΥΛΗ

50
κάδοι εσωτερικης ανακύκλωσης- πατούλης-μαυρίδης
κάδοι εσωτερικης ανακύκλωσης- πατούλης-μαυρίδης

 

Κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης παρέλαβε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020. Οι 40 ειδικοί κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών εντάσσονται στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος για την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλη την Αττική που υλοποιεί η Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας και του Δήμου οι κάδοι που παραδόθηκαν θα τοποθετηθούν σε δημοτικά κτίρια, ενώ έχει προγραμματιστεί να παραδοθούν επιπλέον κάδοι για να υλοποιηθεί πρόγραμμα ανακύκλωσης και σε σχολεία.

Ο κ. Πατούλης, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη δήλωσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα στον Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης με τον εκλεκτό Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε με γοργούς ρυθμούς το πρόγραμμα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης, για χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικό. Το 2020 είναι η χρονιά ανακύκλωσης για την Αττική και η ανταπόκριση των Δήμων αποδεικνύει ότι θα μας δώσει καλά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε, έχουμε δουλειά μπροστά μας, αλλά η ενότητα της αυτοδιοίκησης του πρώτου και δευτέρου βαθμού είμαι βέβαιος ότι θα φέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και η ανακύκλωση στην Αττική θα προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Τα έτη 2020 και 2021 που είναι και έτη ανακύκλωσης για την Αττική θα είναι και τα έτη που τελικά θα κάνουν τη διαφορά για την Περιφέρειά μας σε θέματα ανακύκλωσης».

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο αίτημα του Γιώργου Πατούλη για συνδρομή, καθώς οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης οφείλουν να δίνουν πρώτοι το θετικό παράδειγμα προκειμένου να γίνει η ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.  Είναι πολύ σημαντικό, που οι ειδικοί κάδοι  μπαίνουν σε δημόσιους χώρους, ώστε να γίνει εντονότερη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα προς όφελος της κοινωνίας, προς όφελός του περιβάλλοντος. Συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη, να επεκταθεί το πρόγραμμα και στα σχολεία, καθώς οι μαθητές της πόλης μας έχουν αγκαλιάσει μέχρι σήμερα όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης που λειτουργούν στον Δήμο μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play