Τιμητική βράβευση για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου από τον Γ.Σ.Α.

4
Τιμητική βράβευση για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου από τον Γ.Σ.Α.
Print Friendly, PDF & Email

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου βράβευσαν ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Γεωργουσόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Φάνης Ταρνατώρος για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Συλλόγου, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στο κλειστό γήπεδο του Αγ. Θωμά και πριν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μπάσκετ εντός έδρας για αυτή τη σεζόν με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ειδικότερα οι δύο παράγοντες του ΓΣΑ, του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου του Αμαρουσίου, εξήραν τη συνεισφορά του κ. Αμπατζόγλου, όσο αφορά στο κρίσιμο έργο αναβάθμισης του κλειστού Γηπέδου που έχει τελεστεί επί Δημαρχίας του, καθώς και όλες τις δράσεις και παρεμβάσεις του, προκειμένου ο Σύλλογος να τύχει νέας δυναμικής πορείας που σφραγίστηκε με την άνοδό του στα σαλόνια της Α’ Εθνικής του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος από τη δική του πλευρά, ευχαρίστησε τους επιτελείς και όλο το στελεχιακό δυναμικό του ΓΣΑ και τόνισε πως αυτή η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να στηρίζει ισότιμα όλα τα σωματεία της πόλης καθώς αποτελούν τις κυψέλες που γαλουχείται η νέα γενιά με θετικά πρότυπα.

Το παρών στην τελετή βράβευσης του Δημάρχου εκτός από τους ήδη παρευρισκόμενους φιλάθλους, έδωσαν ακόμη και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ