Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η 16η δράση υιοθεσίας “Pet City – topetmou.gr” στο Μαρούσι

6
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η 16η δράση υιοθεσίας “Pet City – topetmou.gr” στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email

Το παρών στη 16η δράση υιοθεσίας “Pet City – topetmou.gr” στο Μαρούσι, έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και την εύρεση ενός παντοτινό σπιτιού για κάθε αδέσποτο ζώο.

Στη δράση αυτή ανταποκρίθηκε η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου και φιλοζωικά σωματεία της πόλης (ΠΕΦΙΠΟ), προκειμένου να αποκτήσει δυναμική στην τοπική κοινωνία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα υιοθετώντας, 10 αδέσποτα σκυλάκια.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: Καλωσορίζουμε και στηρίζουμε τη δράση “Pet City – topetmou.gr” που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας. Οι δράσεις του Δήμου μας σε σχέση με τα αδέσποτα είναι πολλές και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα. Περιλαμβάνουν τη στείρωση, την τροφοδοσία, την ιατρική φροντίδα, καθώς και τη δημιουργία προγραμμάτων υιοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η σημερινή δράση που τη θεωρούμε σημαντική καθώς πολλοί τετράποδοι φίλοι μας βρήκαν στέγη και αγάπη. Η προστασία των αδέσποτων ζώων αποτελεί έναν δείκτη πολιτισμού μιας κοινωνίας. Παράλληλα εξασφαλίζει την ευταξία και την καθαριότητα στην πόλη μας”.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν ακόμη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την προστασία των αδέσποτων Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Ιωαννίδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Βουρλάκη και το μέλος της Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη.

Ακόμη οι:

Άντα Κολοβού διευθύντρια του petmou.gr με την Βαρβάρα Σκούρτη, Head of Marketing της Pet City, ο επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group, Νίκος Σταθόπουλος και ο Γιάννης Γαβριηλίδης διευθύνοντας σύμβουλος της Pet City.

Τέλος η Πρόεδρος του ΠΕΦΙΠΟ Μαριάννα Ζερβάκη και μέλη του σωματείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ