Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Εφραίμογλου συνάντησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης

4


Δελτία Τύπου





Εμφανίσεις: 17

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Εφραίμογλου υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Η αθλήτρια του Αστέρα Πεύκης πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιώντας μίας ακόμα καταπληκτική εμφάνιση, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ακροβατικό Διάδρομο Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας και έγραψε ιστορία, καθώς αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της χώρας μας στον θεσμό σε ό,τι αφορά την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών!

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης προσκάλεσε τη νεαρή Πρωταθλήτρια, μαζί με τους προπονητές της, Βαρβάρα Βοϊβόδα και Απόστολο Σταυριανίδη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αυτή την εμπειρία της, καθώς επίσης, τις σπουδές της στο Τμήμα Η/Μ του Πολυτεχνείου, τα όνειρά της και τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με κορυφαία τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2025 στην Κίνα, με τη συμμετοχή των 8 κορυφαίων αθλητριών του κόσμου!

 Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου και η πρόεδρος της επιτροπής του καταργούμενου Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου. 

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε αμέσως μετά: 

«Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχτούμε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και τους προπονητές της. Οι πρόσφατες επιτυχίες της μας έκαναν όλους υπερήφανους και είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Αποδεικνύουν επίσης πως τα σωματεία της πόλης μας κάνουν εξαιρετική δουλειά και γι’ αυτό οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ως δημοτική αρχή στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές και τα σωματεία μας, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες άθλησης σε όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ