Προσφορά αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη Φαρμακευτική Janssen Cilag!

9

Μια ακόμα σημαντική προσφορά ενόψει των εορτών του Πάσχα πραγματοποιήθηκε προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, η Φαρμακευτική εταιρεία  Janssen – Cilag, που στηρίζει εδώ και χρόνια το Δήμο μας, προχώρησε σε χορηγία τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Οι τοπικές επιχειρήσεις δείχνουν για μια ακόμα φορά το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Η εταιρεία Janssen – Cilag στηρίζει εδώ και χρόνια το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στηρίζοντας τα προγράμματα και τις δομές μας σε κάθε ευκαιρία. Ως νέα δημοτική αρχή, επιθυμία μας είναι να συνεχίσει αυτή η στενή σχέση, μέσω της οποίας μπορούμε από κοινού να προσφέρουμε περισσότερα στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της εταιρείας για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!».

H Communications & Public Affairs Manager Janssen Ελλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου δήλωσε:

«Ως Janssen Ελλάδος έχουμε μια ισχυρή και ειλικρινή δέσμευση για την κοινωνική ευημερία. «Είμαστε αλληλέγγυοι προς τις κοινωνίες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε», είναι η φράση από το “Πιστεύω” μας, που μαζί με το «Δημιουργούμε ένα μέλλον, όπου η ασθένεια ανήκει στο παρελθόν» καθοδηγούν τις πρωτοβουλίες Κοινωνικής Υπευθυνότητάς μας, καθώς και το έργο μας στο σύνολό του. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!»

Προσφορά αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη Φαρμακευτική Janssen Cilag!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ