ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

130
ζώδια-προβλέψεις
ζώδια-προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περίεργη.  Η πρώτη σεληνιακή  έκλειψη του Καλοκαιριού, (5/6/2020) πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Πρόκειται δηλαδή, για τον άξονα που σηματοδοτεί τη γνώση, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις (με κάθε τρόπο και μέσο), αλλά και τα άκρα (πόδια και χέρια).  Το 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), επηρεάζεται περισσότερο.

Ο χάρτης της έκλειψης, μας δίνει ωροσκόπο στον Αιγόκερω και μεσουράνημα στον Ζυγό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ό,τι οι παρορμητικοί (Καρκίνος,  Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός), εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, αλλά και οι παρορμητικοί εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα αισθανθούν περισσότερο την ενέργειά της.

Η έκλειψη αυτή, τονίζει τα θέματα, που έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη, αλλά και την ελευθερία της έκφρασης σε κάθε επίπεδο. Η καθημερινότητα του πολίτη αλλά και τα θέματα δημόσιας υγείας, αποκτούν έμφαση. Από τη θέση αυτή, προκύπτει η ανάγκη …φιλοσοφικής προσέγγισης.

Η συμμετοχή του Άρη/Ποσειδώνα/Αφροδίτης, αλλά και της θέσης του Ερμή,  δίνουν την εντύπωση ότι όλα μα όλα, είναι προσωπική μας υπόθεση. Το πιο δύσκολο σενάριο, …προκύπτει από τη θέση του  Άρη.

Η γενική εντύπωση, …ενδέχεται να είναι διαφορετική από την αλήθεια. Προσοχή λοιπόν, δίχως βιασύνες! Φανατισμοί και εικόνες τύπου ΄΄ιερός αγώνας΄΄, …θέλουν την προσοχή τους!

Η Αφροδίτη παραμένει  για λίγο ακόμη εκτός ορίων, ενώ ο Ερμής και ο αστεροειδής Υγεία, για ολόκληρη την εβδομάδα. (εκτός ορίων= αντίδραση εκτός γνωστού σεναρίου).

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης, εμπλέκεται με τρόπο ισχυρό στην 1η σεληνιακή έκλειψη του καλοκαιριού. Από θέση ταυ τετραγώνου και σε ζώδιο παρασκηνιακής θέσης, δημιουργούνται ασάφειες, διπλά μηνύματα και ίσως κάποιες … παρεξηγήσεις. Ζητήστε διευκρινήσεις και βρείτε χρόνο για διάλογο.

Ταύρος

Η έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σας αφορά άμεσα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, είναι ανάδρομη και για λίγο ακόμη εκτός ορίων. Οι διαπροσωπικές σχέσεις αναζητούν τα σωστά όρια, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακόμη …διακριτές. Να είστε προετοιμασμένοι για πλάνο β’ ή αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι είστε το ζώδιο, που μαζί με τον συμπληρωματικό σας Τοξότη, δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες (και λόγω δεσμών της σελήνης) για αυτήν την έκλειψη. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ρέουν με ευκολία. Πενταπλά μηνύματα στο προσκήνιο και άρα κρατήστε μικρό καλάθι με προσοχή.

Καρκίνος

Είστε ζώδιο του νερού και παρορμητικό. Δεν φαίνεστε, αλλά είστε συναίσθημα. Ο Ερμής, χορηγός του ήλιου της έκλειψης στο ζώδιο σας, ενεργοποιεί εκρήξεις, σε θέματα κοινωνικών αξιών, ασφάλειας και θεσμών. Είναι μια έντονη στιγμή, που καλό θα ήταν, να βρείτε τρόπους δημιουργικής εκτόνωσης.

Λέων

Το παρελθόν βρίσκεται προ των πυλών και στο χέρι σας είναι να δείτε πως θα αντιδράσετε. Ο κυβερνήτης Ήλιος βρίσκεται σε στενό κλοιό λόγω έκλειψης και μάλιστα, σε σχηματισμό που δεν διακρίνει κανείς την αλήθεια ξεκάθαρα. Θυμηθείτε ότι η αχίλλειος πτέρνα σας είναι η κολακεία. Προσοχή λοιπόν, σε τυχόν υπερβολές.

Παρθένος

Βρίσκεστε στον κεντρικό μηχανισμό της έκλειψης. Αναλυτές από τη φύση σας, ίσως όμως, …τώρα να πράγματα να είναι αλλιώς. Δεν μπορείτε να δείτε καθαρά. Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται ο εργασιακός σας τομέας, αν και η εξεύρεση λύσεων είναι πολύ πιθανή. Προσοχή οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σηματοδοτεί δρόμους, …που δεν έχουν σαφή όρια. Η εναλλαγή διάθεσης αλλά και οι σύνθετες καταστάσεις, ενδέχεται να ΄΄μονοπωλήσουν ΄΄ το ενδιαφέρον σας. Η καθημερινότητά σας ίσως να μοιάζει ιδανική. Κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις …για κάθε ενδεχόμενο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως περίεργη όπως θα έχετε καταλάβει. Το παρασκήνιο έντονο και άρα, σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς. Κρατήστε αποστάσεις από δύσκολες σκέψεις και αποφύγετε εντάσεις, που πηγάζουν από εμμονές. Να είστε εγκρατείς, …με οικονομία σε κάθε επίπεδο!

Τοξότης

Η έκλειψη στο ζώδιό σας και μάλιστα στο κέντρο σας. Η 15η μοίρα των μεταβλητών τονίζεται ιδιαίτερα και σας ΄΄καλεί΄΄ να είστε προσεκτικοί. Οι οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να μπουν σε πρώτη γραμμή και οι εντάσεις …ίσως να γίνουν το ζήτημα προς αποφυγή. Προσοχή σε υπερβολές κάθε τύπου.

Αιγόκερως

Η έκλειψη αυτή, σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων. Είστε άνθρωποι υπεύθυνοι και συνεπείς. Μερικές όμως φορές, τα πράγματα αλλά και οι συνθήκες, είναι ασυνήθιστες και ασαφείς. Αποδεχτείτε τις συνθήκες και κάντε ένα σωστό προγραμματισμό. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο προς όφελός σας.

Υδροχόος

Δύσκολη εβδομάδα, αλλά δεν θα πρέπει να το βάζετε κάτω. Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να τονωθεί από έμπιστους φίλους. Παρότι το μέλλον δεν έχει σαφή πλαίσια, οι δυσκολίες μοιάζει να έχουν τις κατάλληλες λύσεις. Μην ξεχνάτε, κάθε εμπόδιο σε καλό, έλεγε η σοφή μας παράδοση!

Ιχθύς

Είστε ένα από τα ζώδια, που έχουν ισχυρό λόγο σε αυτή την έκλειψη. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου και όχι μόνο, έχουν πολλά να πουν και ακόμη περισσότερα να προσφέρουν. Ο Άρης στο ζώδιο σας, έχει τον τρόπο να βρει τα λεγόμενα ΄΄ίχνη΄΄ …που είναι ικανά να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλουlhttps://kifissiacitynews.blogspot.com/2020/05/1-7.html

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play