ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

169
ζώδια-προβλέψεις
ζώδια-προβλέψεις

Ολοκληρώθηκε ο καλοκαιρινός κύκλος …των εκλείψεων. Όπως ήδη έχουμε πει, τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως), αλλά και όσοι έχουν βασικά σημεία στα ζώδια αυτά, ένιωσαν περισσότερο την επιρροή.

  • Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, γυρίζει ορθόδρομος (12/7).
  • Η Αφροδίτη στους Διδύμους ορθόδρομη στο 1ο δεκαήμερο, επηρεάζει τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Δίδυμο, Τοξότη, Παρθένο, Ιχθύ).
  • Ο Άρης, παντοδύναμος, θαρραλέος και ευέξαπτος από τη θέση που κυβερνά (Κριό), ενεργοποιεί  τα παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως).

Ο Κρόνος, ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας παραμένουν ανάδρομοι και ο Ουρανός βρίσκεται ορθόδρομος, έχοντας ήδη αρχίσει να επηρεάζει τα σταθερά ζώδια,  (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο), των πρώτων ημερών του 2ου δεκαημέρου.

Πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, λόγω της ανάδρομης κίνησης του. Κάτι δηλαδή, που φέρνει την ανάγκη για τελικές αποφάσεις, σε ότι αφορά τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, …και τα καλεί, να ολοκληρώσουν …τις θέσεις τους, έως και  το τέλος του 2020.

Ο Κρόνος,  από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας φέρει σταδιακά αντιμέτωπους με υποχρεώσεις, αλλά και  στιγμές επιβράβευσης, …εάν και εφόσον έχουμε δουλέψει. Σε επίπεδο κοσμικό, καλεί….  να βάλει σε τάξη, ηθικούς και κοινωνικούς κώδικες συμπεριφοράς.

Θα τα καταφέρει;
Ερωτηματικό και θαυμαστικό!

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας σχέσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Είστε έτοιμοι για καυγά; Καλύτερα όχι. Οι οικογενειακές καταστάσεις βρίσκονται σε σημείο έντασης. Ο κυβερνήτης σας Άρης, σχηματίζει τετράγωνο από τον Ερμή στον Καρκίνο. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και βρείτε  δημιουργικούς στόχους, που σας δίνουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, μπορεί να θεωρηθεί πιο ομαλή από άποψη συναισθηματικής έντασης και υπερβολής. Ωστόσο, οι επικοινωνιακές σας σχέσεις σε κάθε επίπεδο, αλλά και οι προσπάθειες σας … για διεκδίκηση νέων στόχων, θα πρέπει να γίνεται δίχως βιασύνη και υπερβολή. Καλό θα ήταν, να μην ανακοινώσετε τα σχέδια σας. Κινηθείτε στρατηγικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμνήσεις και άτομα από το παρελθόν, αναζητούν λύσεις, για τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί. Παράλληλα, ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις, μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, την Κυριακή γυρίζει σε ορθή πορεία. Από το σημείο αυτό, θα φέρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις, …σε ότι αφορά την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόλις χθες, έκλεισε η αυλαία των εκλείψεων, για το καλοκαίρι αυτό. Ο απόηχος βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί. Φροντίστε να αποκομίσετε τα δώρα που λάβατε, …από την πλούσια εσωτερική σας ανασκόπηση. Στις 12/7, ο Ερμής γυρίζει σε πορεία ορθή. Μην βιαστείτε να πάρετε θέση, αλλά πάρτε αποφάσεις, μιας και ο Άρης από τον Κριό, πιέζει για αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Εβδομάδα αποκατάστασης θα μπορούσε χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε φόρα για κάθε τι. Μπείτε σε διαδικασία αποσυμπίεσης και προετοιμαστείτε για δράση. Βρίσκεστε σε σημείο μεταβατικής φάσης. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, αναπτύσσοντας κατανόησή  προς πάσα κατεύθυνση.

ΠΑΡθΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη και  προετοιμάζεται να γίνει ορθόδρομος. Σας θυμίζω ότι η δύναμη σας είναι ο λόγος σας. Ακριβώς για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Όλοι γνωρίζουν ό,τι ο λόγος σας είναι σπαθί (που κόβει και ράβει). Βάλτε το νερό στο αυλάκι, με απλά,  και πρακτικά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, δημιουργεί σύγχυση και ίσως να έχει και στιγμές έντασης. Ο Άρης από το απέναντί σας ζώδιο του Κριού, βρίσκεται σε κόντρα από τον ανάδρομο Ερμή. Παρότι θα πάρουν … πιο σαφή θέση τα πράγματα, η εσωστρέφεια του Καρκίνου και η ανυπομονησία του Κριού, θα σας δημιουργήσουν δίλημμα …σε ότι αφορά αποφάσεις σε (κάποιες) σχέσεις και συνεργασίες .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή και δημιουργεί …ένα  σχήμα οξύμωρο.  Από τη μια νιώθετε χαλαρότητα, ενώ από την άλλη πλευρά, οι ευθύνες σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Νιώθετε ότι πρέπει να διεκδικήσετε καταστάσεις και χρόνο, … που βρίσκονται εκτός προγράμματος. Να είστε ψύχραιμοι και να έχετε εγκράτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν έχει σαφή μηνύματα για εσάς. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Αφήστε …τυχόν δράσεις για αργότερα. Η Αφροδίτη που ενεργοποιεί τον τομέα της συνεργασίας αλλά και των σχέσεων σε κάθε επίπεδο, αρχίζει σιγά-σιγά να προετοιμάζεται για τις αλλαγές, …που θα είναι για εσάς ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα απόηχου είναι  η εβδομάδα αυτή. Τα διάφορα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν  τριγύρω, σας καλούν να είστε  συνειδητοί …. στις ανάγκες των άλλων. Υπάρχουν στιγμές και κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου, που θα είστε σε  θέση αμυντική. Ο Κυβερνήτης σας Κρόνος είναι ανάδρομος. Μην βιάζεστε, …να έχετε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κυβερνήτης σας Ουρανός, θα βρίσκεστε σε θέση ορθόδρομη μέχρι και τις 14/8. Προσέξτε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας λόγω του Ερμή/ Άρη, αλλά συνεχίστε άφοβα να κάνετε σχέδια που ανοίγουν νέους δρόμους. Δημιουργήστε τις κατάλληλες επαφές και δώστε χώρο για εφαρμογή. Φροντίστε να ξεκουράζεστε.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής, από το φιλικό σας ζώδιο του νερού (Καρκίνος)  γυρίζει ορθόδρομος. Ο Άρης από τον Κριό  σε τετράγωνο με τον Ερμή (για την εβδομάδα αυτή), τονίζει κάποια κρυφά σημεία και δημιουργεί παράξενες θέσεις και δρόμους, …που δεν είναι για εσάς γνωστοί. Η καλύτερη μέθοδος αυτοανάγνωσης, είναι η διαισθητική σας δύναμη.

Με Χαρά για KifissiaRadio

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play