ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

80
ζώδια-προβλέψεις
ζώδια-προβλέψεις
ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο 2 εκλείψεων. Η εβδομάδα αυτή, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!  Ο κυριότερος λόγος, είναι η είσοδος του Ήλιου, στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου. Το ζώδιο αυτό, σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Αμέσως μετά, η Νέα Σελήνη, συνοδεύεται από την ηλιακή έκλειψη στη 0,21 του Καρκίνου. 
 
Όπως καταλαβαίνετε, τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) των πρώτων ημερών, αλλά και τα μεταβλητά (Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς) των τελευταίων ημερών, επηρεάζονται άμεσα. Φυσικά, εάν έχετε Ωροσκόπο, Ήλιο ή Σελήνη, είστε στην πρώτη γραμμή, με τρόπο, που το φετινό Καλοκαίρι, παίρνει τη διάσταση ….μιας πολύ σημαντικής εποχής.  
 
Ο Ανάδρομος Ερμής, αλλά και το τετράγωνο Ήλιου Άρη, θα δώσουν έμφαση την εβδομάδα αυτή. Παλιές ιδέες και σχέδια, βγαίνουν από το συρτάρι, αλλά και ιδιαίτερα συναισθήματα και αναμνήσεις, περιτριγυρίζουν την κυκλοθυμική μας διάθεση. Οι οικογενειακές καταστάσεις θα παίξουν …πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει η τάση να είστε αποκομμένοι, είτε ακόμη και ψυχροί. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να συμβεί. Όλα έχουν τη σωστή τους θέση!
 
Ωστόσο, λόγω της Νέας Σελήνης, ….μπορεί να θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη, θα κινητοποιήσει τα μεταβλητά ζώδια. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα παραμένει ενεργή.
Παρότι χρειάζονται άμεσες λύσεις, μην πάρετε για την ώρα συνολικές αποφάσεις. 
 
Κριός

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Ο εσωτερικός σας πλανήτης Ερμής, αρχίζει ανάδρομος στις 18/6. Άρα, η εσωτερική ανασκόπηση, γίνεται η σημαντική ευκαιρία της εβδομάδας αυτής. Ο Ήλιος και η έκλειψη στον Καρκίνο, αφορά εσάς, κυρίως των πρώτων ημερών. Ασχοληθείτε με σωματικές δραστηριότητες, γιατί χρειάζεστε διέξοδο. Κινηθείτε ομαδικά. 
 
Ταύρος

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Η 2η έκλειψη του Ιουνίου, γίνεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου. Είστε και τα 2 ζώδια θηλυκά, …άρα όχι και τόσο πρόθυμα για δράση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 18/6, σας τονίζει θέματα από το παρελθόν. Στις 21/6, έχουμε την έναρξη του καλοκαιριού. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη-Έκλειψη, διευκολύνει τις λύσεις, που εκκρεμούσαν από καιρό.   
 
Δίδυμοι

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά ανάδρομος στις 18/6, έως και τα μέσα Ιουλίου. Διαπροσωπικές υποθέσεις κάθε είδους βρίσκονται στο προσκήνιο. Οξύμωρο το σχήμα της εβδομάδας αυτής. Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Η έκλειψη αυτή,  δημιουργεί οικονομικές και συναισθηματικές λύσεις ή ανασφάλειες.  Προσοχή στο τετράγωνο Ήλιου Άρη. Ίσως να είστε επιθετικοί. 
 
Καρκίνος

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδα αυτής. Η Έκλειψη και Νέα Σελήνη στην αρχή του  ζωδίου σας, αλλά και η ανάδρομη θέση του Ερμή στη 14η Μοίρα, είναι  πολύ σημαντική. Παίρνετε τη σκυτάλη από τον Δίδυμο, και ορίζετε την έναρξη του καλοκαιριού. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Ενεργοποιήστε την ενσυναίσθησή σας…!
 
Λέων 

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται την εβδομάδα αυτή, λόγω συναισθηματικών πιέσεων, από το παρελθόν. Το καλύτερο θα ήταν να είστε παρατηρητές και όχι διεκδικητικοί. Παρότι έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε στο προσκήνιο, θα πρέπει να είστε εγκρατείς. Οργανωθείτε κατάλληλα και σκεφτείτε προσεκτικά. Οι βιαστικές κινήσεις δεν θα ήταν πολύ  καλή ιδέα.
 
Παρθένος

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Οι αναλυτικές σας ικανότητες, ΄΄ανοίγουν΄΄ παλιές υποθέσεις. Ανοίγετε ξεχασμένα  θέματα και τακτοποιείτε με τρόπο μεθοδικό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι ευκαιρίες για νέα αρχή. Η Έκλειψη εμφανίζει ΄΄κρυφά΄΄ σημεία. Προσοχή σε εντάσεις, κυρίως οι εκπρόσωποι  αρχής του 3ου δεκαημέρου.   
 
Ζυγός

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Η έκλειψη αυτή, επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ή έχετε πλανήτες και ωροσκόπο στις μοίρες αυτές. Η κοινωνική σας εικόνα ενεργοποιείται  λόγω της έκλειψης. Είναι πολύ βοηθητικό για εσάς να θυμάστε πως είστε οι εκπρόσωποι της ισορροπίας. Κινηθείτε δια της διπλωματικής οδού! 
 
Σκορπιός

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Εβδομάδα έκλειψης, ανάδρομου Ερμή, και έναρξης καλοκαιριού. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Αρχίζει η περίοδος, που τα ζώδια του νερού γίνονται αποδέκτες …αλλά …και πρωταγωνιστές. Οι συναισθηματικές διεκδικήσεις είναι στο πρόγραμμα. Ωστόσο, δε φημίζεστε ότι είστε & ιδιαίτερα προσαρμοστικοί στις αλλαγές!
 
Τοξότης

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Ο Ήλιος αλλάζει θέση, και μεταφέρεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου. Η ανάγκη σας για επικοινωνία παίρνει μια θέση …πιο κλειστή. Κρατάτε σκέψεις για τον εαυτό σας; Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αφήστε να πράγματα να κυλήσουν με φυσικό τρόπο. Αποφύγετε επικοινωνιακά ξεσπάσματα την περίοδο αυτή,  λόγω Ερμή.
 
Αιγόκερως

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή. Κυρίως για εσάς, που έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες. Η Ηλιακή Έκλειψη και κάθε Ηλιακή Έκλειψη, φέρνει συνειδητοποιήσεις αλλά και νέες αρχές. Θα σας απασχολήσουν τα θέματα των σχέσεων σε κάθε επίπεδο. Ενδέχεται να είστε εριστικοί. Καλύτερα κρατήστε το σκεπτικό: ΄΄αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι΄΄.
 
Υδροχόος 

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Την εβδομάδα αυτή, δίνετε έμφαση στην καθημερινότητα. Οι απαραίτητες αλλαγές είναι στο πρόγραμμα. Και κυρίως, αυτές που έχουν να κάνουν με ιδέες,… που προέκυψαν πρόσφατα.
Ο Ερμής που για εσάς βρίσκεται σε έξαρση, τώρα μπαίνει ανάδρομος και σε ζώδιο του νερού. Αναλογιστείτε ότι οι άλλοι δεν έχουν τους ίδιους ρυθμούς με εσάς. Να έχετε υπομονή! 
 
Ιχθύς

ΤΑ ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
 
Σε φιλικό για εσάς ζώδιο, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη και Έκλειψη. Η σχέση σας με το ζώδιο του Καρκίνου είναι σχέση οικεία, μιας και οι 2 είστε ζώδια του νερού. Η ανάδρομη θέση του Ερμή, ενδέχεται να σας φέρει σε επαφή με άτομα που είχατε να δείτε καιρό. Προσέξτε τις κουβέντες σας και ΄΄περπατήστε΄΄ ένα βήμα μπροστά. Να είστε διορατικοί…! 
 
 
 
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου (Αναρτήθηκε από ”Ουρανοκατέβατοι”)
Με χαρά για το Kifissia Radio

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play