Σύλληψη 52χρονου για κλοπές σε περιοχές της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και του Αμαρουσίου

7
Σύλληψη 52χρονου για κλοπές σε περιοχές της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και του Αμαρουσίου

Κατά τις απογευματινές ώρες στις 12/2 στη Νέα Ερυθραία συνελήφθη στο πλαίσιο του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 52χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τη σύλληψή του ο 52χρονος διέρρηξε συμβολαιογραφείο που βρισκόταν εντός κτιρίου στην Νέα Ερυθραία. Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του συμβολαιογραφείου και κλήθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν εντός του κτιρίου τον κατηγορούμενο και έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει λίγο πριν ένα κομμωτήριο, μια αποθήκη και ένα κέντρο ξένων γλωσσών, στο ίδιο κτίριο, έχοντας αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Εξωτερικά του κτιρίου βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει προηγουμένως.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν συνολικά 12 περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Γλυφάδας, Αθήνας και του Αμαρουσίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ