Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαρούσι: Χρήση δακρυγόνων στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Τραυματίστηκαν 5...

Μαρούσι: Χρήση δακρυγόνων στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί και 8 οπαδοί

9
Μαρούσι: Χρήση δακρυγόνων στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί και 8 οπαδοί

Σύμφωνα με την Αστυνομία μια ώρα πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19:00, περίπου 200 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση δακρυγόνων σε κλειστό χώρο, με αποτέλεσμα να αδειάσει το γήπεδο, να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, γεγονός που ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν τελικά το παιχνίδι για την Πέμπτη το μεσημέρι.

Από τις συμπλοκές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί.

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι 8 οπαδοί τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ όσοι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, χρειάστηκαν οξυγόνο για να συνέλθουν, ενώ καταγγέλλει τη στάση της ΕΛ.ΑΣ για τη χρήση δακρυγόνων και την επιθετικότητα απέναντι στους οπαδούς.

Ολα ξεκίνησαν κατά την είσοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του γηπέδου. Υπήρξε μεγάλη ένταση με τους αστυνομικούς, έγιναν επεισόδια σώμα με σώμα και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των γκλομπ, αλλά και δακρυγόνων για να απομακρύνουν τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ «Περίπου 200 φίλαθλοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο άνευ εισιτηρίου, ενώ φίλαθλοι που είχαν εισέλθει επιχείρησαν να βάλουν και όσους δεν είχαν εισιτήριο. Επενέβησαν τα ΜΑΤ, έγινε χρήση χημικών, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ υπάρχουν και 5 τραυματίες αστυνομικοί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City