Δωρεά πυροσβεστικού εξοπλισμού προς τον Δήμο Πεντέλης από την εταιρεία ΔΙΑΣ -Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.

4
Δωρεά πυροσβεστικού εξοπλισμού προς τον Δήμο Πεντέλης από την εταιρεία ΔΙΑΣ -Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης που εορτάζεται στις 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή της δωρεάς πυροσβεστικού εξοπλισμού προς τον Δήμο Πεντέλης από την εταιρεία ΔΙΑΣ -Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας, την Παρασκευή 19/4.

Συγκεκριμένα, η ΔΙΑΣ Α.Ε ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού πυρόσβεσης σε όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. Πρόκειται για πυροσβεστική υπερκατασκευή PSpro 600-13s με αντλία υψηλής πίεσης και χωρητικότητας 600 λίτρων νερού, η οποία τοποθετήθηκε σε όχημα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του εξοπλισμού, η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την ΔΙΑΣ  Α.Ε για τη δωρεά, τονίζοντας ότι  “αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη γενναιοδωρία σας για τις ανάγκες της πόλης μας. Τέτοιες κινήσεις πολύτιμης βοήθειας μας τιμούν ιδιαίτερα και μας γεμίζουν ευθύνη, καθώς αφορούν στο πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο της πυροπροστασίας της πόλης μας που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν”.

Από την πλευρά της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΙΑΣ Α.Ε, Σταυρούλα Καμπουρίδου δήλωσε: “Με ξεχωριστή χαρά παραδίδουμε σήμερα στον Δήμο Πεντέλης και στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του, πυροσβεστικό εξοπλισμό προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για την προστασία του δασικού κεφαλαίου της ευρύτερης περιοχής. Ο εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί για την περιπολία δασικών εκτάσεων και την άμεση καταπολέμηση πυρκαγιών στο ξεκίνημα τους. Μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς επιλέξαμε να επενδύσουμε στον καταλυτικής σημασίας τομέα της πρόληψης ”.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ