ΈΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

6

Στον προγραμματισμό έργων ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης οδών της Περιφέρειας Αττικής περιλαμβάνονται τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Κηφισιάς, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής.  Εκτός από ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν έργα οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφάλειας και αντιθαμβωτικών κιγκλιδωμάτων, επούλωσης λάκκων με ψυχρά άσφαλτο, ανύψωσης φρεατίων και επισκευής πλακοστρώσεων κεντρικών νησίδων.

Τα έργα που  αφορούν στον Δήμο Κηφισιάς  θα γίνουν σε τμήματα των παρακάτω οδικών αρτηριών:

  1. (Σταθμός ΗΣΑΠ Κηφισιάς) – Τατοΐου – Χαρ. Τρικούπη – Ελαιών – Ιλισίων – διαστ. Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας – δρόμος προς Αχαρνές δια ρέματος Χελιδονούς μέχρι όρια Δήμου Αχαρνών.
  2.  Μιχ. Τοσίτσα – Γ. Λύρα – Τατοΐου – διαστ. με Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.
  3. Κηφισιά – Παληάγιαννη – Μελίσσια (Μπακογιάννη-25ης Μαρτίου – Κων/νου Καραμανλή)

Ο  Δήμος Κηφισιάς εκφράζει την ικανοποίησή του για τα έργα ασφαλτοστρώσεων από την Περιφέρεια Αττικής που έρχονται να συμπληρώσουν τα έργα που πραγματοποιούνται από τον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα ο Δήμος μας έχει πραγματοποιήσει 140.000 τμ ασφαλτοστρώσεων  τα 4 τελευταία χρόνια σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη ενώ το Σεπτέμβριο του 2023 ξεκίνησε και  το μεγάλο έργο “Έκτακτες ασφαλτοστρώσεις Αδαμών και Γράμμου -Φοίνικα”, ύψους 3.089.225,59 ευρώ, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Από την Περιφέρεια Αττικής αναμένουμε:

  1. Τη δημοπράτηση του έργου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην περιοχή Τριγώνου Φραγκοπούλου,  Κάτω Κηφισιάς
  2. Τη δημοπράτηση  του Αντιπλημμυρικού Έργου «ρέματος Κοντοχρήστου», στο Μορτερό Νέας Ερυθραίας, μετά και την έγκριση  της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το ΣΤΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ