Διήμερη εκδρομή σε ιστορικούς τόπους για τα μέλη των ΚΑΠΗ

3
Διήμερη εκδρομή σε ιστορικούς τόπους για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Ιστορικούς τόπους της πατρίδας μας επισκέφθηκαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που συμμετείχαν στην διήμερη εκδρομή που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. 

Συνοδευόμενα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα, τα μέλη των ΚΑΠΗ έκαναν αρχικά στάση στις Θερμοπύλες, όπου θαύμασαν το Μνημείο του Λεωνίδα και, στη

 

συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Καρπενήσι, όπου και διέμειναν το βράδυ τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, επισκέφθηκαν το ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου και φονεύθηκε ο αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης Μάρκος Μπότσαρης στη ομώνυμη μάχη τον Αύγουστο του 1823, ενώ το ίδιο βράδυ απόλαυσαν γλέντι με μουσική και φαγητό, σε κατάστημα του κέντρου του Καρπενησίου. Επιπλέον, επισκέφθηκαν το επίσης ιστορικό χωριό των Κορυσχάδων, όπου και ορκίστηκε τον Μάιο του 1944 η Κυβέρνηση του “βουνού”, ενώ επισκέφθηκαν επίσης το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Ακολούθως, έκαναν στάση στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό, ενώ η εκδρομή ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην ιστορική Ι.Μ. Παναγίας Προυσού. 

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:  

«Όπως έχουμε δεσμευθεί, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ μας ευκαιρίες αναψυχής, άθλησης, πολιτιστικής έμπνευσης. Έτσι και αυτή τη φορά, τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη εκδρομή σε πανέμορφους τόπους, που αποτελούν σημεία αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας. Ευχαριστώ θερμά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και όλο το προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στο να προσφέρουμε στα μέλη μας το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη, εμπλουτίζουμε τα προγράμματά μας, στηρίζουμε και φροντίζουμε την Τρίτη Ηλικία!». 

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτης Μπόλλας, πρόσθεσε:  

«Για μια ακόμα φορά, υλοποιώντας την δέσμευση του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη και της δημοτικής αρχής να προσφέρουμε στα μέλη μας προγράμματα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή την εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητας διήμερη εκδρομή. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των μελών μας και απόλυτη ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και το προσωπικό, συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα προγράμματα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα και είμαι βέβαιος πως θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση στα μέλη μας!».

Διήμερη εκδρομή σε ιστορικούς τόπους για τα μέλη των ΚΑΠΗ

 

Διήμερη εκδρομή σε ιστορικούς τόπους για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Διήμερη εκδρομή σε ιστορικούς τόπους για τα μέλη των ΚΑΠΗ

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ