Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και τους Σεβαστούς πατέρες των Ενοριών του Δήμου μας είχε ο Δήμαρχος

3

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Ιωάννου συναντήθηκε σε γεύμα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο, με τον ιεροκήρυκα π. Νικάνορα καθώς και με τους σεβαστούς πατέρες των ενοριών του δήμου μας Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Βαρβάρα, Αγ. Απόστολοι & Ζωοδόχος Πηγή, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ενορίες μας καθώς και να δοθούν προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Παρόντες στο γεύμα ήταν ο π. Ευστράτιος, ο π. Ιωάννης, ο π. Νικόλαος, ο π. Αναστάσιος, ο π. Γεώργιος, ο π. Εμμανουήλ, ο π. Στυλιανός, ο π. Φίλιππος & ο π. Κωνσταντίνος.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά:

«Είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο, τον ιεροκήρυκα π. Νικάνορα καθώς και τους σεβαστούς πατέρες των τεσσάρων ενοριών του δήμου μας. Συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν στην καλή συνεργασία της Μητρόπολης και του δήμου μας, όπως επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ενορίες μας. Οι συμβουλές και οι προτάσεις του Σεβασμιώτατου μας βοηθούν στην οικοδόμηση μιας πόλης με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Δεσμεύομαι πως ο δήμος μας θα στέκεται έμπρακτα αρωγός και βοηθός στις ενορίες του δήμου μας. Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Ιωάννου για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της συνάντησης»!

 

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και τους Σεβαστούς πατέρες των Ενοριών του Δήμου μας είχε ο Δήμαρχος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ