Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η φωταγώγηση του Δέντρου του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

2
Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στις Εργατικές Κατοικίες.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δημιουργική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου που αποσκοπεί στη διατήρηση και διάδοση της ποντιακής κληρονομιάς.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Βούλα Βανδώρου αφού ευχήθηκε με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τη στήριξή του στις δράσεις του Συλλόγου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν:

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος, και η Γραμματέας Μαρία Δήμητρα Ρώτα,

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα

Από την πλευρά του Συλλόγου ο εγγονός του Νίκου Καπετανίδη και Γενικός Γραμματέας Κώστας Καπετανίδης, η Αντιπρόεδρος Μαρία Κοσμίδου, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Μεταξάς, ο Έφορος Καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων Παπαδόπουλος Γεώργιος (Υδραίος),  η αντικαταστάτρια γενική γραμματέας Τσέτσικα Ελένη, η σύμβουλος Ελένη Αθανασιάδη καθώς και τα πρώην μέλη  Γιώργος Μιχαηλίδης και Παναγιώτης Κοσμίδης.

Επίσης :

H Γενική Γραμματέας Σωματείου Εργαζόμενων Δήμου Αμαρουσίου Αγάπη Τσιροπούλου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Άγιος Κωνσταντίνος» Ντίνα Κοσμίδου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ