Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης από το Μίμη Ανδρουλάκη της αυτοβιογραφίας του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

11
Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Μίμη Ανδρουλάκη, που διοργάνωσε ο «Μαρουσιώτικος Κύκλος Διαλόγου», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2023.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Πριν Σβήσουν τα Φώτα» των εκδόσεων «Πατάκη» έγινε από τον ίδιο το συγγραφέα Μίμη Ανδρουλάκη, παρουσιάζοντας την αυτοβιογραφία του, τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγγραφή, αλλά και στις συγκυρίες και τα γεγονότα που τον εξανάγκασαν να επισπεύσει τη συγγραφή του βιβλίου.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το θερμό καλωσόρισμα των παρισταμένων στο φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου, αναφέρθηκε στο χειμαρρώδη και πολυδιάστατο λόγο του συγγραφέα, διανοητή και πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη στις εξαιρετικού ενδιαφέροντος σελίδες του βιβλίου.

Το βιβλίο προλόγισε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, καταθέτοντας την εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισε μέσα από την ανάγνωση της αυτοβιογραφίας του Μίμη Ανδρουλάκη.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης κ. Κωνσταντίνος Κανελλάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την παραχώρηση της αίθουσας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στις κοινές αξίες, αρχές και προβληματισμούς που διέπουν το «Μαρουσιώτικο Κύκλο Διαλόγου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης  οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Κωνσταντίνος Ρώτας, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, η Επιστημονική Υπεύθυνη Κ.Υ. Αμαρουσίου, Δημοτική Σύμβουλος Δρ. Μαρία Γώγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Βραχνός, και  Παναγιώτης Σαγρής, η Αντιπρόεδρος του Φόρουμ Νέων Δήμου Αμαρουσίου Γιαννιού Ραλλού, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Κεχρής, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, καθώς και στελέχη του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Η οργανωτική ομάδα του «Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου»: Τάσος Γώγουλος, Ιωάννα Δέδε, Νίκος Καναβός, Γιώργος Ξεζωνάκης, Σάκης Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Σαράντου είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης.

 

         

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ