Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου κ. Στέφανου Τσιπουράκη και η στήριξη στο νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας

14
Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου κ. Στέφανου Τσιπουράκη και η στήριξη στο νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας
Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Στέφανος Τσιπουράκης

Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Στέφανος Τσιπουράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δήλωσε ιδιαίτερα θερμός υποστηρικτής του νέου Εθνικού Συστήματος Υγείας, την οικοδόμηση του οποίου εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ίδιος το προσδιόρισε στο επόμενο διάστημα,που θα σημάνει και το τέλος μιας απελπιστικά δύσκολης κατάστασης που παγκοσμίως βιώνουμε.

Ο κ. Τσιπουράκης συγκεκριμένα δήλωσε ότι ”αυτή η δήλωση – εξαγγελία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την έναρξη ενός νέου συστήματος υγείας, αποτελεί την καλύτερη είδηση των τελευταίων δεκαετιών που όλο το επιστημονικό προσωπικό υγείας θα στηρίξει” , όπως και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος θα το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, όπως και δηλώνει. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Τσιπουράκη,”τα οφέλη που θα προκύψουν θα είναι πολλαπλά για τη χώρα μας και σε όλους τους τομείς”, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την πεποίθησή του για τους περισσότερο αξιόλογους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που η χώρα μας διαθέτει παγκοσμίως, πράγμα που αποτελεί Εθνικό Κεφάλαιο!! Τέλος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα πολλά συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό μας, προκαλώντας την επιδοκιμασία συμπολιτών μας που σχολίασαν θετικά αυτή τη στάση του Αντιδημάρχου.:

”Η καλύτερη είδηση των τελευταίων δεκαετιών είναι η εξαγγελία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ξεκινάει το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς παγκοσμίως και το καλύτερο νοσηλευτικό προσωπικό που αποτελεί Εθνικό κεφάλαιο.

Eίμαι βέβαιος ότι ο ιατρικός κόσμος όλης της χώρας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων θα στηρίξει με χαρά την σημαντική αυτή αλλαγή και τα οφέλη για την Ελλάδα θα είναι πολλαπλά σε όλους τους τομείς.Κύριε Πρωθυπουργέ είμαστε κοντά σας με όλες μας τις δυνάμεις.

Συγχαρητήρια!!”

Δείτε παρακάτω άρθρο μας σχετικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού:

Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης πριν ελάχιστες ημέρες  επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο που κατασκευάζονται οι νέες ΜΕΘ, χαρακτήρισε εντυπωσιακό το έργο και τους ζήτησε να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπιστεί καινα τελειώσει αυτή η δύσκολη κατάσταση, ενώ μίλησε για τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αγωνίζεται καθημερινά.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται, όμως αντέχει και θα αντέξει. «Θα την ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση κι όταν την ξεπεράσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα είναι πολύ πιο ισχυρό. Θα είναι πιο ισχυρό σε επίπεδο εξοπλισμού, θα είναι και πιο ισχυρό σε επίπεδο προσωπικού. Και με το καλό, όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ