Ξεκινά η 2η Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου

7

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην 2η Δημόσια Διαβούλευση στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), η οποία πραγματοποιείται διαδικτυακά. Πρόκειται για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τη διαχείριση και τον σχεδιασμό μέτρων και παρεμβάσεων βιώσιμης κινητικότητας με χρονικό ορίζοντα 15 ετών.

Καθοριστική είναι η συμβολή των πολιτών για την καταγραφή απόψεων και τον εντοπισμό κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στην κινητικότητα εντός του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, ώστε να καθοριστούν οι προτεραιότητες και να αναπτυχθεί ένα κοινό όραμα για το μέλλον, σύμφωνα με το οποίο θα διαμορφωθεί ένα αποτελεσματικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.).

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στην 2η Δημόσια Διαβούλευση, καθώς και να καταθέσουν τις απόψεις τους στον παρακάτω σύνδεσμο     :

https://likovrisipefki.gr/index.php/el/2017-09-20-11-55-20/item/2017-diavoylefsi-svak-a-fasi

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας στο πλαίσια του σχεδιασμού για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των πολιτών προχωρά στην εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Στόχος του ΣΒΑΚ είναι η προώθηση ισόρροπης ανάπτυξης και η βέλτιστη ενοποίηση των διαφόρων τρόπων αστικής κινητικότητας, με έμφαση στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά μετακίνησης. Καταρτίζεται λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλά πεδία χάραξης πολιτικής. Η γνώμη των πολιτών είναι καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος, για αυτό προσκαλούμε τους πολίτες να πάρουν μέρος και στη 2η δημόσια διαβούλευση».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ