Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Κ. Μαϊχόσογλου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα του λατομείου της Πεντέλης»

Κ. Μαϊχόσογλου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα του λατομείου της Πεντέλης»

5

Κ. Μαϊχόσογλου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα του λατομείου της Πεντέλης» – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια













































Κ. Μαϊχόσογλου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα του λατομείου της Πεντέλης»

Με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα αλλά και με αδιάλειπτη επαγρύπνηση και ετοιμότητα, η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με τα πρωτεύοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Διονύσου…

Η Δήμαρχος, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με πολιτικούς και πολιτειακούς θεσμούς καθώς και με τοπικούς φορείς αναφορικά με την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων του τόπου μας.

Άκρως ζωτικής σημασίας θέμα για τους Δημότες μας αποτελεί και η λατομική δραστηριότητα στην Πεντέλη, για την οποία τοποθετήθηκε χθες στη Βουλή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαράς, κατόπιν επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Ανατ. Αττικής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Μ. Χριστοδουλάκη, με τον οποίο είχε συζητήσει το θέμα η Δήμαρχος Διονύσου. Του εξέφρασε, εν προκειμένω, την πλήρη στήριξή της σε ενέργειες, που θα συμβάλλουν στην αποτροπή λειτουργίας των νέων λατομείων.

Αναμφισβήτητα, η απάντηση του Υφυπουργού μάς χαροποιεί ιδιαιτέρως και πλέον, αναμένουμε την πλήρη εναρμόνιση λόγων και πράξεων.

Για το εν λόγω ζήτημα η κα. Κ. Μαϊχόσογλου είχε επικοινωνήσει τις προηγούμενες ημέρες με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, διευκρινίζοντας ότι αντιτάσσεται σθεναρά σε κάθε επιχειρούμενη προσπάθεια εξόρυξης μαρμάρων από το Πεντελικό. Παράλληλα, ενημερώθηκε για την πλήρη εναρμόνιση των αποφάσεων του Υπουργού.

Συνάντηση, επίσης, είχε τις προηγούμενες ημέρες και με τον εκπρόσωπο του συντονιστικού οργάνου «ΠΕΝΤΕΛΗ SOS», κ. Κ. Μπομπή για το ίδιο θέμα.

«Προωθούμε ξεκάθαρα τη συνολική περιβαλλοντική και πολιτιστική αναβάθμιση του Πεντελικού Όρους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Διονύσου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα μέχρι την οριστική του λύση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City