Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

4

Στο Κτήμα Φιξ, το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, γιόρτασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα Κούλουμα οι κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος ετοίμασε για όσους έμειναν πίσω το τριήμερο ένα παραδοσιακό, ελληνικό γλέντι με μουσική, χορό, κεράσματα σαρακοστιανών, κρασί και πολύ κέφι. Έτσι, οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες γέμισαν το Κτήμα και γλέντησαν όλοι μαζί την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Εκεί και ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής με το ρακοκάζανό του, έδειχνε στους επισκέπτες πώς γίνεται η απόσταξη της τσικουδιάς. Το δε χορευτικό του Συνδέσμου μαζί με αυτό του Ομίλου Ειρήνη, ήταν τα πρώτα που ξεκίνησαν τους χορούς, δίνοντας το σύνθημα και στις παρέες των δημοτών να τους ακολουθήσουν.

«Είναι η δεύτερη χρονιά από τότε που καταφέραμε να κάνουμε το Κτήμα Φιξ δικό μας και να ανοίξουμε τις πόρτες του στους συνδημότες μας. Δεύτερη, λοιπόν, γιορτή που κάνουμε για τα Κούλουμα σε αυτό το καταπληκτικό πάρκο, το πάρκο της πόλης μας, το πάρκο των παιδιών μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν για να γιορτάσουμε μαζί και, φυσικά, όλους τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές μου στις υπηρεσίες του Δήμου που βοήθησαν να οργανώσουμε αυτό το γλέντι. Καλή σαρακοστή», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ