Κάτω από τον Μαρουσιώτικο Καλοκαιρινό Ουρανό, ένα Μαγικό Θέαμα! Το Θερινό cine – Φωτόπουλος ανοίγει σήμερα 9/5 την αυλαία του!!

3
Κάτω από τον Μαρουσιώτικο Καλοκαιρινό Ουρανό, ένα Μαγικό Θέαμα! Το Θερινό cine – Φωτόπουλος ανοίγει σήμερα 9/5 την αυλαία του!!
Κάτω από τον Μαρουσιώτικο Καλοκαιρινό Ουρανό, ένα Μαγικό Θέαμα! Το Θερινό cine - Φωτόπουλος ανοίγει σήμερα 9/5 την αυλαία του!!
γράφει η Εύα Μαυρίδου

Καλωσορίσατε στο θερινό μας σινεμά,Καλοσωρισατε στο σινε-φωτοπουλοσ! όπου η μαγεία της κινηματογραφικής εμπειρίας σμίγει με την ανανέωση και την αναζωογόνηση του καλοκαιρινού αέρα. Απολαύστε τις ταινίες σας κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, σφραγίζοντας με αναμνήσεις και ονειρεμένες στιγμές τα βράδια σας ….τη ζωη σας ολη!

Η γειτονιά μας ξυπνάει από τον χειμωνιάτικο ύπνο της, με τα λαμπερά φώτα του μοναδικού, ξεχωριστού και πανέμορφου θερινού σινεμά της πόλης μας στο Μαρούσι, να αναλαμβάνουν ξανά τον ρόλο τους στην καρδιά της κοινότητάς μας. Μετά από μήνες σκότους και σιωπής, η αυλαία ανοίγει και πάλι στο θερινό cine Φωτόπουλος για να αποκαλύψει έναν κόσμο μαγικό και γεμάτο συναισθήματα.

Καθώς οι πόρτες του θερινού σινεμά της πόλης μας ανοίγουν, η αναμονή και η προσδοκία γεμίζουν τον αέρα με ευτυχία και ανυπομονησία. Οι συμπολίτες μας συγκεντρώνονται και πάλι, φέρνοντας μαζί την παρέα τους, την καλή τους διάθεση, το χαμόγελο και εστιάζοντας σε  γλυκιές σκέψεις  για νέες όμορφες στιγμές που θα φέρει και αυτό το καλοκαίρι στη ζωή τους, έτοιμοι όλοι για νύχτες γεμάτες κινηματογραφικές περιπέτειες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Κάτω από τον Μαρουσιώτικο Καλοκαιρινό Ουρανό, ένα Μαγικό Θέαμα! Το Θερινό cine - Φωτόπουλος ανοίγει σήμερα 9/5 την αυλαία του!!Κάτω από τον έναστρο σαν ουρανό, οι ιστορίες που ξετυλίγονται στην οθόνη γίνονται πιο ζωντανές, πιο συναρπαστικές. Οι θεατές διαλέγουν την τέλεια θέση, η οθόνη ανάβει και η μαγεία του κινηματογράφου ξεκινάει! Από τις ρομαντικές κομεντί που ζεσταίνουν τις καρδιές μας, τις κλασικές ταινίες που αγαπήσαμε, μέχρι τις νέες κινηματογραφικές περιπέτειες που μας καθηλώνουν, το θερινό σινεμά προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο και κάθε ταινία γίνεται μια ευκαιρία για να συνδεθούμε, να σμίξουμε, να γελάσουμε και να ονειρευτούμε μαζί.

Καθώς η νύχτα προχωράει και οι ώρες περνούν αβίαστα, η συνύπαρξή μας αυτή ενώνεται με έναν δεσμό αλληλεγγύης και αγάπης. Το θερινό σινεμά μας δεν είναι απλά ένα μέρος όπου παρακολουθούμε ταινίες· είναι ένα σημείο συνάντησης, ένας χώρος όπου δημιουργούνται δεσμοί και αναμνήσεις.

Και όπως σβήνουν τα φώτα και η τελευταία σκηνή παίρνει το τέλος της, οι θεατές αναδεικνύονται από τη σκοτεινή αίθουσα με ένα αίσθημα ευλογίας στις καρδιές τους και χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Καλωσορίσατε λοιπόν, αγαπημένοι γείτονες, στο Μίμης Φωτόπουλος! Το θερινό σινεμά της πόλης και της καρδιάς μας! Είστε εσείς η καρδιά και η ψυχή αυτού του μαγικού κόσμου, και μαζί θα δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές κάτω από το φως των αστεριών.

Τί θα δείτε σήμερα!

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ 09/05 | Ώρα 20:30

https://cinefotopoulos.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82/gkarflint-gatos-me-petala-9-5/

Φόνισσα 09/05 | Ώρα 22:30

https://cinefotopoulos.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82/fonissa-9-5/

Το maroussi.city, χορηγός επικοινωνίας του cine Φωτόπουλος, σάς εύχεται ένα υπέροχο Καλοκαίρι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ