Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως

Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως

9

Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια













































Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως

Υπό την παρουσία της νέας Δημάρχου Διονύσου, κ. Κατερίνας Μαϊχόσογλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από όλα τα διοικητικά, επιτελικά και υπαλληλικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως, με πρώτο τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο αυτής, Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο.

Η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, ο οποίος την συνεχάρη για την εκλογή της και τη διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό της στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως
Η Κ. Μαϊχόσογλου στην κοπή Αγιοβασιλόπιττας στα Γραφεία της Μητροπόλεως

«Εύχομαι μια ευλογημένη χρονιά με υγεία, ειρήνη και πρόοδο», ανέφερε ο Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος και επισήμανε: «Εύχομαι στους Δημάρχους μια καλή συνεργασία, την οποία διατηρούμε πάντοτε».

Το «παρόν» έδωσαν οι Δήμαρχοι Κηφισιάς, κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς, Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Ωρωπού κ. Γεώργιος Γιασημάκης, Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, Λυκόβρυσης -Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης, Πεντέλης κ. Νατάσσα Κοσμοπούλου, η Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς Α/Υποδιευθύντρια Χρυσούλα Μπακού, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτριος Καλιανιώτης, Αντιδήμαρχοι και φορείς της τοπικής Αυτοδικοικήσεως.

Οι εφετινές Αγιοβασιλόπιτες εμπεριείχαν 4 φλουριά, τα οποία κέρδισαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς, οι Αιδεσ. Πρωτ. π. Σωτήριος Αλεβιζάκης και κ. Γεώργιος Παΐδας, στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και ο κ. Αναστάσιος Φετάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City