Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ένας ανοιχτός διάλογος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Διονύσου

Ένας ανοιχτός διάλογος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Διονύσου

8

Ένας ανοιχτός διάλογος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Διονύσου – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια













































Ένας ανοιχτός διάλογος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Διονύσου

Στο πλαίσιο της διαφάνειας, των συνεργειών, της ενημέρωσης και της εξωστρέφειας του Δήμου Διονύσου, στοιχεία που αποτελούν πρωτεύοντα συστατικά για τη Δήμαρχο κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, πραγματοποιήθηκε χθες ο πρώτος δημόσιος πολιτιστικός διάλογος…

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας προσκάλεσε τους Δημότες σε μια ανοιχτή συγκέντρωση διαλόγου και προβληματισμού, έχοντας πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη των πολιτιστικών δρώμενων στο Δήμο μας.

Περίπου 100 Δημότες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, γεμίζοντας το Πολιτιστικό Κέντρο της Άνοιξης. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Κομνηνάκης, σε μια σύντομη τοποθέτηση έθεσε τον τόνο της νέας διοίκησης. Στάθηκε στην προτεραιότητα συμμετοχής των Δημοτών μέσω της πρωτογενούς παραγωγής πολιτισμού, της επιδίωξης να παρουσιαστούν ποιοτικά προγράμματα σε κόστη που να σέβονται το δημόσιο ταμείο και της ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής του Δήμου Διονύσου.

Ένας ανοιχτός διάλογος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Διονύσου

Γνωστοποίησε πως οι θεσμοί των Μικρών και των Μεγάλων Διονυσίων θα συνεχιστούν. Για τα Μεγάλα Διονύσια, ειδικότερα, έκανε λόγο για την πρόθεση επαναφοράς του Συμποσίου Αμπέλου και Οίνου. Κατέληξε, τέλος, παρουσιάζοντας τις πρώτες εκδηλώσεις της Αντιδημαρχίας για τον επόμενο μήνα.

Ο κ. Άρης Γαβριηλίδης, σε ρόλο συντονιστή της βραδιάς, έδωσε το λόγο στους Δημότες. Σε τοποθετήσεις διάρκειας 3-5 λεπτών ξεδίπλωσαν τις ιδέες τους, αναπτύσσοντας μια όμορφη «βεντάλια» προτάσεων. Απλές και πρωτότυπες ιδέες μέχρι οραματικές προσεγγίσεις ακούστηκαν επί περίπου 80 λεπτά.

Είχε προηγηθεί η έγγραφη κατάθεση προτάσεων των δημοτών σε χαρτί που η Αντιδημαρχία είχε στον χώρο, ώστε η Ομάδα Πολιτισμού να τις επεξεργαστεί και να επιχειρήσει να τις εφαρμόσει.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν εξαιρετικό, οι Δημότες εκτίμησαν δεόντως ότι για πρώτη φορά τους δίνεται ο λόγος να παρουσιάσουν τις ιδέες και τα οράματά τους και να συμμετάσχουν στην υλοποίησή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City