Συμμετοχή του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καντά στο πρόγραμμα Μαθητική Εικονική Επιχείρηση Ja Greece

8

Με την εικονική επιχείρηση MUGTRIP συμμετέχει το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Καντά στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Εικονική Επιχείρηση.

 

H MUGTRIP είναι μια εταιρεία, η οποία προσφέρει επαναχρησιμοποιούμενες κούπες καφέ, οι οποίες διακινούνται σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων καφετεριών. Ο χρήστης της κούπας κερδίζει διάφορες ανταμοιβές, όσα περισσότερα «χιλιόμετρα» κάνει, δηλαδή όσο πιο πολλές φορές την επαναχρησιμοποιεί. Η MUGTRIP, για κάθε δέντρο που σώζεται από τη μείωση κατανάλωσης χάρτινων ποτηριών, δωρίζει χρήματα για την δεντροφύτευση ενός νέου δέντρου. Στόχος είναι η κινητοποίηση των καταναλωτών, η ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων και η ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος στο περιβάλλον. Η ιδέα της επιχείρησης ενσωματώνει τη λογική «Επαναχρησιμοποιώ -Ξαναγεμίζω – Ανασταίνω το περιβάλλον». Γνωρίστε την MUGTRIP καλύτερα στο https://mugtrip.business.site/

 

Επισκεφτείτε την Εμπορική Έκθεση στο The Mall Athens στις 17/3 20/23, ώστε να γνωρίσετε την ομάδα από κοντά και να σας παρουσιάσει την ιδέα της.

Ο Δήμος Βριλησσίων και η Αντιδημαρχία Παιδείας στηρίζει την προσπάθεια των μαθητών και τους εύχεται καλή επιτυχία!!!

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ