ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

2

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, έπειτα από πρόταση του Τμήματος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, ενημερωτική παρουσίαση σε δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας καθώς και τους τρόπους υλοποίησής της. Στο σεμινάριο, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως οδηγηθήκαμε από το μοντέλο της γραμμικής οικονομίας σε αυτό της Κυκλικής Οικονομίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης έγινε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος για τα θέματα της πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων και της αναγκαιότητας της ανακύκλωσης.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ την οργάνωση της παρουσίασης επιμελήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Λιάντζας, Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος.
Επενδύουμε ενεργά στην επιμόρφωση των εργαζομένων και σχεδιάζουμε ανάλογες δράσεις για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, στα πλαίσια της ενίσχυσης του συμμετοχικού σχεδιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ