Πάνω από 500 δέντρα φυτεύτηκαν στο Κρυονέρι, στο πλαίσιο της εθελοντικής δενδροφύτευσης του Δήμου Διονύσου

12

Πάνω από 500 δέντρα φυτεύτηκαν στο Κρυονέρι, στο πλαίσιο της εθελοντικής δενδροφύτευσης του Δήμου Διονύσου


Επιτυχημένη ήταν η εθελοντική δενδροφύτευση του Δήμου Διονύσου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/11 στο Κρυονέρι, στις οδούς Βρυούλων και Σολωμού, με το σύνθημα «Ας φυτέψουμε παρέα!».

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) ενώ δέντρα προσέφερε και ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου.

Φυτεύτηκαν συνολικά πάνω από 500 δέντρα και συγκεκριμένα πλατάνια, άριες, κουτσουπιές, κυπαρίσσια, ακακίες και χαρουπιές, ενώ άλλα 500 περίπου δέντρα θα φυτευτούν τις επόμενες μέρες.

Την δενδροφύτευση πραγματοποίησε συνεργείο του Δήμου Διονύσου με εποπτεία του Προϊσταμένου κ.Γιώργου Πάζιου με τη βοήθεια εθελοντών του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής προστασίας Κρυονερίου (ΣΠΠΕΚ), φορέων και πολιτών. Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και δημοσιογράφος  Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Τάσος Καρασαρλής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωτάκης, Μανώλης Κόκκαλης, Σοφία Κατσίγιαννη, Γεωργία Κριεμάδη και Μιχάλης Τσιλιγκίρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ