Μαρούσι: Ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διεκδικεί το ακίνητο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

41
Μαρούσι: Ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διεκδικεί το ακίνητο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Το ακίνητο με εμβαδόν 9.066 τ.μ. του ΤΕΕ (Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) στο Μαρούσι αποφάσισε να διεκδικήσει ο Όμιλος ΓΕΚ Τέρνα στο πλαίσιο διαγωνισμού για την αξιοποίηση του.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί των οδών Λεωφόρου Κηφισίας Διστόμου, Αλαμάνας και Αττικής Οδού του Δήμου Αμαρουσίου (απέναντι από το διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ, μπροστά από το νοσοκομειακό συγκρότημα του Ιατρικού Κέντρου).

Η σύμβαση αναφέρεται στην αξιοποίηση μέσω αντιπαροχής του ακινήτου, με αποτέλεσμα να κατασκευαστεί νεόδμητο κτήριο ή κτήρια, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από τον ανάδοχο και ως αντάλλαγμα να προσφερθεί από τον ανάδοχο στο ΤΕΕ αντιπαροχή επ’ αυτού, κατά την εφαρμογή των όρων της διακήρυξης και με βάση τους κείμενους κανόνες της πολεοδομικής και εν γένει σχετικής νομοθεσίας.

Στις 20,293 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ύψος του προϋπολογισμού δημοπράτησης της σύμβασης, η οποία αφορά το κόστος για την κατασκευή και μελέτη του ακινήτου.

Μέχρι 24 μήνες έχουν προθεσμία για την ολοκλήρωση των έργων κατασκευής, ενώ η αίτηση για την έκδοση οικοδομικής άδειας υποχρεούνται να γίνει εντός 3 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ