Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ “Μάγεψαν” το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

“Μάγεψαν” το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

5

“Μάγεψαν” το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

“Μάγεψαν” το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

Ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου…

Τετρακόσιοι σπουδαστές, 21 τάξεων, σε 4 μοναδικές συναυλίες, μάγεψαν το πολυπληθές κοινό με τις υπέροχες ερμηνείες τους από διάφορες εποχές και στυλ μουσικής, στον συναυλιακό χώρο των Διονυσίων.

Συμμετείχαν επίσης τέσσερα αξιόλογα μουσικά σύνολα: Μουσικό σύνολο σπουδαστών με υπεύθυνο τον Δημήτρη Δημόπουλο, Κιθαριστική ορχήστρα με υπεύθυνο τον Γιάννη Ζαχαρέλλη, Μοντέρνα ορχήστρα σπουδαστών με υπεύθυνο τον Θεόδωρο Κωνσταντινίδη και Φιλαρμονική με αρχιμουσικό τον Θεόδωρο Μακρή.

Με πολύ χαρά και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές απονομής των φετινών Πτυχίων μας, καθώς και των Αριστείων των σπουδαστών μας!!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές μας, οι οποίοι με πολύ μεράκι και αγάπη για το έργο τους, αφιερώνουν δεκάδες έξτρα ώρες για το τέλειο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των σπουδαστών τους.

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Γιάννης Τουφεξής και Γενική Διευθύντρια: Χρυσούλα Τσιμούρη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας κ.Γιώργος Κομνηνάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας κ.Αλέξανδρος Κουκάς και η Αφροδίτη Σφαιροπούλου, υπεύθυνη θεατρικών ομάδων του Δήμου Διονύσου.

"Μάγεψαν" το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου "Μάγεψαν" το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου "Μάγεψαν" το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου "Μάγεψαν" το κοινό οι σπουδαστές Summer Festival της Μουσικής Σχολής Δήμου Διονύσου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City