Εργασίες ανακατασκευής – ανακαίνισης Παιδικής Χαράς Τροίας & Τειρεσίου

2

Στο Δήμο Βριλησσίων έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου «Κατασκευής Δεξαμενών Ανάσχεσης Ομβρίων Υδάτων» στις οδούς Ταϋγέτου και Ξάνθης, στην περιοχή κάτω από το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Βριλησσίων. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους και συνολικά για όλο τον Δήμο.

 Ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης του προαναφερθέντος έργου υπολογίζεται στα δύο έτη. Για την κατασκευή των δεξαμενών έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται οι προαπαιτούμενες αποξηλώσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένης και της παιδικής χαράς της οδού Ταϋγέτου. Μια παιδική χαρά πρόσφατα ανακατασκευασμένη, με σύγχρονα και πιστοποιημένα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια της παιδικής χαράς επί της Ταϋγέτου κρίθηκε σκόπιμο να αξιοποιηθούν και να αντικαταστήσουν τα παλαιά και φθαρμένα παιχνίδια της παιδικής χαράς επί των οδών Τροίας & Τειρεσίου. Για το σκοπό αυτό, έχουν μεταφερθεί ήδη στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, η οποία θα ανακαινιστεί και θα παραδοθεί, μετά το πέρας των απαιτούμενων εργασιών, πλήρως ανακατασκευασμένη και πιστοποιημένη προς το κοινό. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Η παιδική χαρά της οδού Ταϋγέτου θα κατασκευαστεί εκ νέου μετά την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευής Δεξαμενών Ανάσχεσης Ομβρίων Υδάτων». Αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στο σύνολο των κοινόχρηστων χώρων, στους οποίους θα υπάρξουν παρεμβάσεις για την κατασκευή των δεξαμενών ανάσχεσης των ομβρίων υδάτων.

2021 12 29

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ