Μαρία (Μαριάννα) Μαζαράκη : Υποψήφια Σύνεδρος στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου. Υποψηφιότητα και για το Δ.Σ. της Τοπικής Ν.Δ. Αμαρουσίου

57

24/10/2021, ημέρα Κυριακή και ώρες από το πρωί 08:00 έως 19:00

μέλη και φίλοι της

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ν.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 

Θα προσέλθουν στις κάλπες στο Δημαρχείο μας στο Μαρούσι και θα δηλώσουν την παρουσία τους, δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

 

Μαρία (Μαριάννα) Μαζαράκη

Υποψήφια

στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ

Ν.Δ. Αμαρουσίου

 

Υποψήφια

Σύνεδρος στη Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών

 

Μαρία (Μαριάννα) Μαζαράκη : Υποψήφια Σύνεδρος στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου. Υποψηφιότητα και για το Δ.Σ. της Τοπικής Ν.Δ. ΑμαρουσίουΓεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι Μαρουσιώτισσα 4ης γενιάς.

Είμαι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc Διοίκηση Δημόσιου Τομέα και κάτοχος Πιστοποίησης Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στο ΕΚΠΑ.

Είμαι παντρεμένη με τον Γ. Νικολαίδη και έχω 2 γιους 24 και 20 ετών αντίστοιχα.

 Εργάζομαι στην ΕΥΔΑΠ από το 1990 και αυτή την στιγμή είμαι Δ/ντρια Δραστηριοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχοντας δείξει από νωρίς ενδιαφέρον για την πόλη μου υπήρξα μέλος του Συλλόγου γονέων στο 5ο Νηπιαγωγείο, στο 8ο Δημοτικό και Πρόεδρος στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου.

Είμαι Β΄ Αντιπρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ Αμαρουσίου και μέλος της ανοικτής ομάδας Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου.

Επίσης είμαι μέλος της Ακαδημίας Εθελοντισμού Help Hellas.

Τέλος  υπήρξα για πολλά έτη παίκτρια μπάσκετ της ομάδας της πόλης μας ( ΓΣΑ ) και προπονήτρια των Κορασίδων και Νεανίδων για 2 χρόνια.

Έχω διάγει για μεγάλο χρονικό διάστημα ως συνδικαλιστικό στέλεχος στον Σύλλογο Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΥΔΑΠ και στην ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ.

Έχοντας πάντα ως αρχή μου την ανιδιοτελή προσφορά προς την πόλη μου και θέλοντας να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, θέτω για 1η φορά υποψηφιότητα και ζητώ την στήριξη σας, στις προσεχείς εκλογές ως μέλος του ΔΣ της επιτυχημένης ΤΟ Αμαρουσίου και ως Σύνεδρος Β1 ΔΕΕΠ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play