Δανάη Γεωργιάδη, υποψήφια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Αμαρουσίου

25

  Δανάη    Γεωργιάδη  

υποψήφια

στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ

Ν.Δ. Αμαρουσίου

Δανάη Γεωργιάδη, υποψήφια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. ΑμαρουσίουΕίμαι η Δανάη Γεωργιάδη, πρώην Τραπεζικό Στέλεχος, δημότης και κάτοικος Αμαρουσίου από το 1978  και λαμβάνω μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωση  της Ν.Δ. στο Μαρούσι. Από το 1982 συμμετείχα στους αγώνες της παράταξης μέσα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και συλλόγους στον τραπεζικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια των 32 ετών που υπηρέτησα , διακρίθηκα για τις υπηρεσίες μου στην Τράπεζα ως Επιθεωρήτρια στην Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου και ως – επί 10ετίας – Διευθύντρια Καταστημάτων Δικτύου του Ομίλου Πειραιώς.

Παράλληλα ασχολούμαι με τον Εθελοντισμό, την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και αποτελώ ενεργό μέλος σε Σωματεία και Συλλόγους με αντίστοιχο έργο και ανθρωπιστικό σκοπό.

Η υποψηφιότητά μου έγινε η αφορμή ώστε να εγγραφούν φίλοι μου και φίλοι της παράταξής μας ως ενεργά και πάλι μέλη στην Τοπική μας στο Μαρούσι. Φίλοι οι οποίοι, ενστερνίζονται το ίδιο όραμα και θα είναι δίπλα μου ως αρωγοί στο έργο και τη δράση μας με στόχο την ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου μας.

Από εσάς αγαπητά μέλη, ζητώ την ψήφο σας και την ευκαιρία ώστε να συμμετέχω στο έργο της Τοπικής μας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προσφέροντας στον τόπο και τους συμπολίτες μου τις γνώσεις και το πάθος μου για μία αποδοτική συνεργασία και με γνώμονα το ενδιαφέρον στο συνάνθρωπο και το κοινό καλό.

Σας ευχαριστώ

Δανάη Γεωργιάδη

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play