Νωρίτερα το δρομολόγιο της δωρεάν μεταφοράς των φοιτητών

3

Ένα τέταρτο της ώρας πιο νωρίς θα αναχωρεί από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο εκτελεί το ειδικό δρομολόγιο της δωρεάν, καθημερινής μεταφοράς των φοιτητών και των φοιτητριών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Η τροποποίηση του ωραρίου γίνεται για να φτάνουν εγκαίρως στον προορισμό τους οι φοιτητές δεδομένου του κυκλοφοριακού φόρτου που υπάρχει πλέον στην Αττική Οδό.

Έτσι, από τον άλλο μήνα, το λεωφορείο θα αναχωρεί από την αφετηρία του στον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, επί της οδού Μελίνας Μερκούρη, στις 7.45 το πρωί και, ακολούθως, θα κάνει δύο στάσεις: στη λεωφόρο Πλαπούτα στο ύψος του 5ου Γυμνασίου (δίπλα στο περίπτερο) και στον κόμβο της λεωφόρου Ηρακλείου με την Αττική Οδό, ώστε να πάρει πορεία προς Ζωγράφου μέσω της Αττικής Οδού.

Οι φοιτητές που κάνουν χρήση του δρομολογίου πρέπει να προσέξουν να βρίσκονται εγκαίρως στις καθορισμένες στάσεις καθώς μετά την αφετηρία (όπου θα υπάρχει μια δόκιμη σε χρόνο αναμονή πριν τις 7.45), από τα υπόλοιπα δύο σημεία το λεωφορείο θα διέρχεται, θα επιβιβάζει και θα συνεχίζει το δρομολόγιο ώστε να τηρηθούν οι χρόνοι μετάβασης στον προορισμό. Δεδομένου ότι οι αποστάσεις εντός της πόλης διανύονται εντός σύντομου χρονικού ορίου, συμβουλεύονται οι επιβάτες να είναι στις στάσεις από τις 7.45πμ.

Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες δεν έχουν δηλώσει ακόμα τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr (ενότητα Προγράμματα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ