Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου Αττικής με Σύλλογο Σεφέρη για θέματα του σχολικού περιβάλλοντος

4

Θέματα που ενδιαφέρουν την σχολική κοινότητα συζήτησαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Σεφέρης».

Η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση περιλάμβανε ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω η εικόνα των σχολείων του Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος προσπαθεί να φροντίζει με τις δυνάμεις που διαθέτει για όλα τα σχολικά κτίρια της πόλης, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Μάλιστα τους έκανε γνωστό, ότι από την τρέχουσα χρονιά αλλά και την επόμενη το κονδύλι από τον δημοτικό προϋπολογισμό που προορίζεται για δαπάνες στα σχολεία είναι αυξημένο ώστε να μπορέσουν να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα και παρεμβάσεις.

«Ζήτησα από τον Σύλλογο γόνιμες προτάσεις σε ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα βασίζεται στο εφικτό αποτέλεσμα προκειμένου να βοηθηθούμε στην εκστρατεία της συνεχούς βελτίωσης του σχολικού περιβάλλοντος. Για το καλό των παιδιών μας πρέπει να ακούμε όλους όσους έχουν άμεση και θα καθημερινή επαφή τόσο μαζί τους, όσο και με την σχολική πραγματικότητα», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ