«Δυο νέα αθλητικά στολίδια στην Κάτω Κηφισιά»

3

Mε την ευχή «μικροί και μεγάλοι να χαρούν με την ψυχή τους» τα δύο νέα «στολίδια» της Κάτω Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις Εργατικές Κατοικίες σε εορταστικό κλίμα, τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5Χ5, με την ευγενική υποστήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «GIANT HEART» της Novibet.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλλου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Θεοδώσης, του γειτονικού Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κάτω Κηφισιάς, που μεταξύ άλλων ευχήθηκε στους παριστάμενους να χαίρονται πάντα πολλά και σημαντικά αντίστοιχα έργατου Δήμου.

Η ανακατασκευή των δύο νέων γηπέδων εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναβάθμισης και Κατασκευής Αθλητικών Υποοδομών 2024-2025 του Δήμου Κηφισιάς και παραδίδονται στους πολίτες, μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρόσφατη παράδοση του ανακαινισμένου Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Ζηρίνης».

Από το 2021 που έχει ξεκινήσει το ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «GiantHeart» της Novibet, ο νέος αθλητικός χώρος στην Κ. Κηφισιά, είναι το πρώτο σημείο που παραδίδονται 2 γήπεδα διαφορετικών αθλημάτων. Συγκεκριμένα πρόκειται για το 14ο & 15ο κατά σειρά γήπεδαπου έχουν παραδοθεί σε γειτονιές όλης της χώρας, από την εκ των ελάχιστων ελληνικών πολυεθνικών εταιριών, με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες. Μια «κηφισιώτικη» εταιρία, με έδρα στο Βιομηχανικό Πάρκο της Κηφισιάς, που απασχολεί περισσότερους από 1000 εργαζόμενους.

«Καλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπουμε πίσω μας δεν υπάρχει» είπε στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξυπολυτάς δείχνοντας εμφανώς ικανοποιημένος στο γήπεδο 5Χ5, τα δεκάδες παιδιά που έπαιζαν με τις ολοκαίνουριες μπάλες, «δώρο» με αντίστοιχες του μπάσκετ, από την εταιρία. «Λίγες μέρες πριν δεν υπήρχε χώρος να παίξουν ποδόσφαιρο και να εξασκούνται σε έναν πραγματικά εξαιρετικό αθλητικό γήπεδο. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στη Novibet, που ξεκινάει την υποστήριξη στον Δήμο μας, ο οποίος μπορεί κατ’ όνομα να φαντάζει «κοσμοπολίτικος», αλλά έχει μεγάλες ανάγκες, κοινωνικές και αθλητικές. Η υποστήριξή της Novibet στην καθημερινότητα των πολιτών είναι πολύ σημαντική και δίχως τις εταιρείες που έχουν «αγκαλιάσει» τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής, δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλά, αφού τα δημοσιονομικά του Δήμου Κηφισιάς, είναι πολύ δύσκολα» υπογράμμισε ο κ. Ξυπολυτάς που ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Novibet κ. Ροδόλφο Οντόνι και εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στην εταιρεία, ευχήθηκε παράλληλα να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες χορηγίες.

«Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα σε λιγότερο από 9,5 μήνες έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 2,5 εκ. ευρώ σε δωρεές αθλητικών και πολιτιστικών χώρων και από εδώ και πέρα αγαπητοί δημότες θα έχουμε κάθε 15 μέρες και κάποια εγκαίνια» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Ξυπολυτάς εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, τα οποία όμως «σκεπάστηκαν» από τα παιδιά που βροντοφώναξαν με μια φωνή «Κύριε Δήμαρχε σας Ευχαριστούμε!»

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Αθλητισμού κα ΛίλαΔραγώνα, χαρακτήρισε το μοναδικό νέο χώρο ως “ότι πιο καινούριο και σύγχρονο έχουμε σε γήπεδο αυτή τη στιγμή στο Δήμο μας”, εξήρε την επιθυμία του Δημάρχου να ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, αλλά και την χορηγία της Novibet στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “GiantHeart”» και έκλεισε ζητώντας δύο… μεγάλες χάρες από τα παιδιά: «Να ευχαριστηθείτε αυτό το νέο χώρο και να τον προσέχετε»!

O εκπρόσωπος της Novibet ο Chief Marketing Officer κ. Χαράλαμπος Μποζατζίδης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του Δήμου για την εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων μηνών, στάθηκε στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα των νέων γηπέδων της Κάτω Κηφισιάς: «Το γήπεδο μπάσκετ εδώ ανακαινίστηκε πλήρως και ακριβώς δίπλα στο χώρο που υπήρχε κατασκευάσαμε εξαρχής ένα γήπεδο ποδοσφαίρου συνδυάζοντας τα δύο αγαπημένα αθλήματα. Για μας είναι 2 γήπεδα ορόσημο καθώς πρόκειται για το πρώτο σημείο στο οποίο παραδίδουμε γήπεδα και των 2 αθλημάτων, μπάσκετ και ποδόσφαιρο, με στόχο να ενισχύσουμε την αθλητική ζωή της πόλης. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό γίνεται σε έναν Δήμο που αποτελεί βάση και για εμάς στη Νovibet» είπε ο CMO της «Κηφισιώτικης» εταιρείας, που την τελευταία 3ετία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 50 δράσεις κοινωνικής προσφοράς με έμφαση στον αθλητισμό και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, συνοδευόμενος από την κα Δραγώνα και τον Πρόεδρο της Νovibet  «έγινε ένα» με τα δεκάδες παιδιά και με άψογο στυλ, έβαλε «γκολ» στο νέο γήπεδο της πόλης μας.Παράλληλα οι διοργανωτές πρόσφεραν δροσιστικές λεμονάδες και βυσσινάδες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην ξεχωριστή αυτή αθλητική γιορτή.

Την χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών των Σπαρτιατών κ. Αθανάσιος Χαλκιάς, η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, οι Αντιδήμαρχοι Υποδομών και Μελετών, κ. Γιάννης Διονυσιώτης, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κα Ελένη Βάρσου, Δημοτικής Ενότητας Ν. Ερυθραίας, κ. Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Οικονομικών και Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κ. Πέτρος Σφηκάκης, Πολιτισμού κ. Χρήστος Καλός, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Πρασίνου κ. Γιώργος Κασναφέρης, Β’ & Γ’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς, κ. Δημήτρης Καρράς, εκπρόσωποι της Νοvibet, o Πρόεδρος κ. Ροδόλφος Οντόνι, o Chief Marketing Officer,κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης,η Head of Corporate Communications & PR,κα Μαρία Καλαποθαράκου, Chief M&A Integration Officer, κ. Κώστας Ανδρής, ο Senior Corporate Communications & PR Specialist, κ. Μάνος Καβαρνός, η Internal Communications & Events Specialist, κα Λουκία Τσιότα, η Executive Assistant, κα Κατερίνα Διασίτη, άνθρωποι του αθλητισμού, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά κυρίως δεκάδες μικροί και μεγάλοι δημότες, που έσπευσαν να θαυμάσουν και να διασκεδάσουν στο νέο «κόσμημα» της γειτονιάς τους και ασφαλώς όχι το… τελευταίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ