Νέες φυτεύσεις φυτών και δένδρων ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τον ποδηλατοδρόμο του Πολύδροσου

3
Νέες φυτεύσεις φυτών και δένδρων ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τον ποδηλατοδρόμο του Πολύδροσου
Print Friendly, PDF & Email

Mε τη σημαντική συμβολή του Τμήματος Αστικού Πρασίνου Δήμου Αμαρουσίου, η Κωτσόβολος και οι άνθρωποι της αντέδρασαν ΜΑΖΙ για ένα Καλύτερο Περιβάλλον, σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση φύτευσης φυτών και δένδρων στα παρτέρια του ποδηλατοδρόμου της οδού Ευζώνων στο Πολύδροσο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της εταιρείας Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ και με την υποστήριξη της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου.

20 εθελοντές-εργαζόμενοι της Κωτσόβολος, με σύνθημα REACT-Αντιδρούμε ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο Περιβάλλον”, φύτεψαν 26 δένδρα και 100 φυτά, όπως χαρουπιές, ελιές, κουτσουπιές, λεβάντες, αγγελικές κ.α.,  με τη σημαντική και απαραίτητη συνδρομή των εργαζομένων στο Τμήμα Αστικού Πρασίνου της διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει ευχαριστήριο μήνυμα προς την εταιρεία Κωτσόβολος και την Οργάνωση ΓΗ για την ανάληψη της πρωτοβουλίας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, τους εθελοντές για τη διάθεση προσφοράς και την διεκπεραίωση της προσπάθειας με επιτυχία, καθώς και προς τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου για τη βοήθεια που προσέφεραν, που χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δράση.
«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας μέσα από την ανάπτυξη συνεργασιών και την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών οφείλουμε να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Στο Δήμο μας έχει αναπτυχθεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών για κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, καθώς η ευημερία των πολιτών και το βιώσιμο μέλλον της νέας γενιάς είναι πρωταρχικός στόχος μας »
σημειώνει ο κ. Αμπατζόγλου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Ιωαννίδης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην αναβάθμιση που περιβάλλοντος χώρου του ποδηλατοδρόμου, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστούν οι δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Προϊσταμένου του Τμήματος Αστικού Πρασίνου Νίκου Τσόλκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ