Δολοφονική επίθεση με βιτριόλι : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ

64

Ένα βήμα πριν χάσει το ένα του μάτι βρέθηκε ο μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος, μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες, στη Μονή Πετράκη, το βράδυ της Τετάρτης

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει το ένα του μάτι αντιμετώπισε νωρίτερα ο μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος. Ο ιεράρχης τραυματίστηκε κατά την επίθεση με βιτριόλι που εξαπέλυσε σε βάρος μητροπολιτών στη Μονή Πετράκηιερέας που είχε καθαιρεθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο.

Ο μητροπολίτης Κηφισιάς μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες μητροπολίτες, όπου οι γιατροί έκαναν πλύσεις στο μάτι του και αργότερα διακομίσθηκε στην οφθαλμολογική κλινική του Γεννηματάς.

Σοβαρά εγκαύματα φέρουν και οι μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο ο μητροπολίτης Κηφισιάς όσο και οι άλλοι τραυματίες που βρίσκονται στο Γεννηματάς δεν κινδυνεύουν να χάσουν την όρασή τους.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση:

Κατόπιν της πρωτοφανούς και αποτρόπαιας εγκληματικής πράξης, η οποία έλαβε χώρα κατά την συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου στην Ιερά Σύνοδο εις βάρος των Μητροπολιτών – μελών αυτού, σας ενημερώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος είναι καλά στην υγεία Του και θα παραμείνει σήμερα για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών – Γ. Γεννηματάς.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play