4500 τετραγωνικά μέτρα αγοράζονται για τους Ηρακλειώτες. Σύντομα στην διάθεση των πολιτών ως χώροι ελεύθεροι…

15

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής υπερψήφισε στην χθεσινή του συνεδρίαση την πρόταση της δημοτικής αρχής για αγορά ελεύθερων χωρών σε διαφορά σημεία της πόλης συνολικού εμβαδού περίπου 4500 τετραγωνικών μέτρων.

Πολύ σύντομα οι κάτοικοι του Ηρακλείου θα έχουν στη διάθεση τους νέους χώρους πρασίνου, νέες παιδικές χαρές, νέες δυνατότητες για άθληση και αναψυχή.

Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος εξέφρασε την απολυτή ικανοποίηση του γιατί η παρέμβαση του Δήμου εμπόδισε την οικοπεδοποίηση και το χτίσιμο των συγκεκριμένων χωρών και διασφάλισε ότι θα παραμείνουν ελεύθεροι για να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμβούλους της δημοτικής μου ομάδας» δήλωσε ο Νίκος Μπάμπαλος, «αλλά και εκείνους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που, ενώ θα αρκούσαν οι ψήφοι της πλειοψηφίας, επέλεξαν να γίνουν συμμέτοχοι στη σημαντική αυτή απόφαση. Λυπάμαι γιατί οι κύριοι Μαστοράκος, Κουτρούλης, Παπαδημητρίου, Φίλανδρος, Κεσκινίδης, Σπηλιόπουλος και η κυρία Γαλακτοπούλου έβαλαν πάνω από το καλό της πόλης και των πολίτων τις προσωπικές τους ατζέντες και μικροκομματικούς τακτικισμούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play