Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, η διδασκαλία στο Μαρούσι, τα σχέδιά του και το μήνυμα στους αναγνώστες (video)

247

γράφει η Εύα Μαυρίδου

Ο χαρισματικός Βαγγέλης Δουκουτσέλης στο maroussi.city σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, τη διδασκαλία στο Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και επιτυχίες!!

Στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες συνάντησή μας με τον ηθοποιό – και όχι μόνο – γνωστό στους περισσότερους από εμάς, Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Ο ‘’γραμματικός’’ του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ μίλησε στην Εύα Μαυρίδου, αρθρογράφο του maroussi.city, για την εμπειρία του στον καλλιτεχνικό χώρο, τη διδασκαλία του σε ερασιτέχνες δημότες της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και τα σχέδια του και την προσφορά του στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Μοντάζ : Stefanos Michel

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης γεννήθηκε το 1983 στην πόλη Galati της Ρουμανίας. Ασχολείται με το θέατρο, τη συγγραφή θεατρικών παραστάσεων, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, την μουσική,κάνει μεταφράσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Παράλληλα εδώ και δύο χρόνια διδάσκει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού μαθήματα υποκριτικής σε ενήλικες μαζί με το γνωστό σε όλους Χάρη Ρώμα.Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο με το έργο “Η επιστροφή της Μαντάμ Ανιές” σε σκηνοθεσία της Μαίης Σεβαστοπούλου σημείωσε μεγάλη επιτυχία,ενώ έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Χάρη Ρώμα σε αρκετές παραστάσεις όπως: ”Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες” και ”Ο βαπτιστικός της Κυρίας”.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το 2007 εμφανίζεται στη σειρά αυτοτελών επεισοδίων ”Επτά Θανάσιμες Πεθερές: Η Πόντια Πεθερά”. Το 2008 τον συναντάμε στην ταινία ”Ο Ηλίας του 16oυ” του Νίκου Ζαπατίνα. Τον απολαύσαμε στη σειρά του ΑΝΤ1 ”Αν ήμουν πλούσιος” στον ρόλο του Αρτέμη Δρόσου, ενώ από τον Γενάρη συμμετέχει στον 4ο κύκλο επεισοδίων της αγαπημένης μας σειράς ”Το Καφέ της Χαράς”.

Βαγγέλη Δουκουτσέλη καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!

Εύα Μαυρίδου, αρθρογράφος
Εύα Μαυρίδου, αρθρογράφος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play