?Επίσκεψη του Κολλεγίου Αθηνών στον Κοινωνικό Οργανισμό (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων

54

Μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών, (ομάδα International Baccalaureate)

επισκέφτηκαν την Τρίτη 29/6, τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, προσφέροντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. ?Τους μαθητές και γονείς τους, υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιαννης και η Πρόεδρος και Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κα Β.Αρσενη-Λαμπρου.
? Οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε όλες τις κοινωνικές δομές, ενημερώθηκαν αναλυτικά από την Πρόεδρο και τους Προϊσταμένους των δομών και συζήτησαν πάνω στα θέματα της κοινωνικής πολιτικής.
?Η επιλογή τους στον Δήμο μας προκλήθηκε από την διαπίστωση τους ότι εκτελείται σπουδαίο κοινωνικό πολυεπίπεδο έργο ενώ έκφρασαν παράλληλα τα συγχαρητήρια τους, δηλώνοντας μαθητές κ γονείς την επιθυμία της παροχής εθελοντικού έργου μαζί μας, η οποία έγινε δεκτή με χαρά.? Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλή πορεία στις σπουδές τους και στην ζωή τους❤️
✅Η κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη που τους διακρίνει,είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο εφόδιο στην πορεία της ζωής τους, καθιστώντας τους επιτυχημένους τόσο στην προσωπική, κοινωνική όσο κ επαγγελματική ζωή τους.?

Ευχαριστούμε!

?Επίσκεψη του Κολλεγίου Αθηνών στον Κοινωνικό Οργανισμό (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play