Χρησιμη Ενημέρωση για σύνταξη 9 χρόνια νωρίτερα στην σύνταξη αλλά με εξαγορά Αναλυτικός οδηγός για την εξαγορά πλασματικών ετών. Ποιοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Ευκαιρία για σύνταξη έως και εννέα χρόνια νωρίτερα ή μέχρι 2.70…

4

Χρησιμη Ενημέρωση για σύνταξη
9 χρόνια νωρίτερα στην σύνταξη αλλά με εξαγορά
Αναλυτικός οδηγός για την εξαγορά πλασματικών ετών. Ποιοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
Ευκαιρία για σύνταξη έως και εννέα χρόνια νωρίτερα ή μέχρι 2.700 ένσημα λόγω πλασματικών έχουν χιλιάδες ασφαλισμένοι, ενώ η εξόφληση του ποσού εξαγοράς μπορεί να γίνει εφάπαξ ή με δόσεις.

Την πόρτα εξόδου έως 9 χρόνια νωρίτερα μπορούν να ανοίξουν οι μητέρες (υπό προϋποθέσεις), ενώ οι άνδρες αποχωρούν μέχρι και 6½ χρόνια νωρίτερα από τα γενικά όρια ηλικίας.
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν τι είδους πλασματικά χρόνια θα αναγνωρίσουν ή θα εξαγοράσουν, όπως για παράδειγμα χρόνος για τα τέκνα, τις σπουδές, τα κενά ασφάλισης αλλά και τη στρατιωτική θητεία των ανδρών.

Χρησιμη Ενημέρωση για σύνταξη 9 χρόνια νωρίτερα στην σύνταξη αλλά με εξαγορά Αναλυτικός οδηγός για την εξαγορά πλασματικών ετών. Ποιοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
Ευκαιρία για σύνταξη έως και εννέα χρόνια νωρίτερα ή μέχρι 2.70…

Source

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play