ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

10

Ενημερώνουμε τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Σταθμούς για το σχολικό έτος 2022-2023 

 

  • Οι αιτήσεις για την εγγραφή και την επανεγγραφή των παιδιών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ/ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» στην διεύθυνση του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Βριλησσίων, Λ. Πεντέλης 62, 15235 Βριλήσσια, από 10 έως και 31 Μαΐου 2022.
  • Η αίτηση όπου αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχει αναρτημένη στο site του Δήμου (www.vrilissia.gr), στο site του ΟΚΠΑ (okpa-vrilissia.gr) καθώς και στον τοίχο του Facebook του Οργανισμού (www.facebook.com/vrilissiasolidarity).
  • Σημειώνεται ότι όταν ανακοινωθεί η Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό μας ώστε να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα.
  • Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις Γονέων/Κηδεμόνων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ή και περασμένων ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΟΚΠΑ (Λ. Πεντέλης 62): 210 8100224 & 210 8105052
(Διοικητικές Υπηρεσίες – Γραφείο Προσωπικού), ώρες 09:00 – 15:00

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play