Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:30 μμ : Εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

12
Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:30 μμ : Εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Η Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι μεταμορφώνεται σε σημείο συνάντησης, αλλά και ψυχαγωγίας! Και ο λόγος;

Η Εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου!

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:30 μμ και μετά από ενάμιση χρόνο, καθώς η πανδημία ανέβαλε κάθε είδους αντίστοιχη δράση, κεντρικό σημείο στο Μαρούσι θα φιλοξενήσει μία άκρως ενδιαφέρουσα Εκδήλωση-Συνεστίαση με πολλούς προσκεκλημένους και όλους εσάς να την πλαισιώνεται με την αγάπη, αλλά αυτή τη φορά και με τη φυσική σας παρουσία, κάτι που είχε λείψει πολύ από τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Την Εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’ Αθηνών και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Β’ Αθηνών, η κ. Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, η κ. Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας, Bουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, o κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών,πρώην Υπουργός, ο κ. Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, πρώην Υπουργός και ο κ. Δημήτρης Καιρίδης, Βουλευτής ΝΔ – Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν βεβαίως ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, Αντιπεριφερειάρχες, Πολιτευτές του Βόρειου Τομέα και Ευρωβουλευτές, ενώ την όμορφη αυτή βραδιά θα πλαισιώνει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με το Συγκρότημα Παπαχρήστου να κλέβει τις εντυπώσεις και να διασκεδάζει τους προσκεκλημένους στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο της πλατείας ακριβώς δίπλα στη Λεωφόρο Κηφισίας στη συμβολή με την οδό Μητροπόλεως, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης μας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στα τηλέφωνα 

Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:30 μμ : Εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ο κ. Χρήστος Μπελεγράτης, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε μετά από ενάμισι χρόνο.

Ελάτε να ακούσετε και να προβάλλετε τα αίτημά σας στους Υπουργούς και Βουλευτές του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

 

Να σημειώσουμε ότι λόγω των συνθηκών που ισχύουν σε περίοδο Πανδημίας, οι θέσεις και οι προσκλήσεις για τη Συνεστίαση θα είναι περιορισμένες και έτσι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τις προμηθευτούν εγκαίρως, καλώντας στα παραπάνω τηλέφωνα.

Θα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον Covid-19.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play