Την Κυριακή 7 Ιουλίου ο Εθελοντικός Καθαρισμός του Δήμου στο Δάσος Φασίδερη

5

Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού στο Δάσος Φασίδερη, διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς το πρωί της Κυριακής 7/07/2024, στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την ανάδειξη και πυροπροστασία του καταπράσινου δάσους μας, στα σύνορα Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Το σημείο συνάντησης για τους ενδιαφερόμενους θα είναι στις 10.00 πμ. στον χώρο του Mega ΑΒ Βασιλόπουλος (στην πίσω πλευρά) στη Νέα Ερυθραία.

Ο Δήμος θα έχει μεριμνήσει για σακούλες απορριμμάτων, οπότε οι εθελοντές καλό θα είναι να έχουν μαζί τους γάντια μιας χρήσης, νερό, καπέλο και προαιρετικά τσουγκράνες για τη συλλογή κλαδιών,  φύλλων, ξερών χόρτων κ.λπ.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην δράση, να ζήσετε τη χαρά του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φροντίσουμε το περιβάλλον, προστατεύοντας αυτόν τον πολύτιμο «πνεύμονα οξυγόνου» του Δήμου μας και ένα από τα ομορφότερα δάση με πυκνή βλάστηση μέσα σε αστικό ιστό, από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Εθελοντικών Δράσεων του Δήμου, κα Σοφία Μυστακίδου στο Facebook (Sophia Mystakidou) και στο Instagram (sophia_mystakidou).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ