Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο θεατράκι του Πολυχώρου της Λυκόβρυσης”

53

 ΝΥΧΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνουν για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης. Εφέτος οι προβολές γίνονται στο θεατράκι του Πολυχώρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης. Το κοινό της πόλης έχει αγκαλιάσει τις ταινίες που προβλήθηκαν μέχρι σήμερα, οι οποίες είναι κατά κύριο λόγο ελληνικής παραγωγής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τρίτη 7/7 με την ταινία «H Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα, την Τετάρτη 8/7 με την παιδική ταινία «Γοριλομπελάδες» ενώ στη συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή ακολουθούν οι ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή « Ο Θεός αγαπά το Χαβιάρι» και «Καβάφης».
Όλες οι ταινίες προβάλλονται στις 9 μμ και οι προβολές θα συνεχιστούν μέχρι τις 14 Ιουλίου. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.likovrisipefki.gr.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης που παρακολούθησε την προβολή της Μικράς Αγγλίας του Παντελή Βούλγαρη το Σάββατο 4/7 δήλωσε σχετικά:
«Για τρίτη συνεχή χρονιά οι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία με ελεύθερη είσοδο να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες χάρη σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Εφέτος αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι επιλογές αναψυχής είναι περιορισμένες. Θα ξαναπώ ότι χρειάζεται προσοχή από όλους μας και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας για να απολαύσουμε με ασφάλεια τον κινηματογράφο σε αυτό τον όμορφο χώρο της πόλης μας. Επίσης οι ελληνικές ταινίες που έχουν επιλεγεί για αυτό το καλοκαίρι είναι
εξαιρετικές.”

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play