ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

77
Δημήτρης Μπάσης
Δημήτρης Μπάσης

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συναυλία του Δημήτρη Μπάση, στο πάρκο Παπανδρέου με χορηγό επικοινωνίας το Kifissia Radio.

Η συναυλία έγινε “κεκλεισμένων των θυρών” με μόνες παρουσίες τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, τους Αντιδημάρχους  κ. Νίνα Βλάχου, κ. Ζέτη Κασιμάτη και κ. Αχιλλέα Κουρέπη, τον πρόεδρο Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.  Δ. Βικέλας και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Νικήτα Κόκκαλη και την κ. Λίλα Παπαδημητρίου πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ.  Δ. Βικέλας και Δημοτική Σύμβουλο, που είχε και την ευθύνη της όλης διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη της  συναυλίας ο κ. Γ. Θωμάκος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους δημότες και  δήλωσε ότι η συναυλία αυτή είναι η πρώτη που γίνεται για το καλοκαίρι σηματοδοτώντας την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων , πρώτα του Φεστιβάλ Κηφισιάς που θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου και στη συνέχεια του γνωστού Φεστιβάλ “Μενάνδρεια”.

Δημήτρης Μπάσης
Δημήτρης Μπάσης

Το Kifissiacity.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τον κ. Δημήτρη Μπάση.

Ο Δημήτρης Μπάσης μας είπε για τα επόμενα σχέδια του.

”Αυτή είναι η πρώτη συναυλία για την καλοκαιρινή μου περιοδεία, το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες”.

Στη συνέχεια μας μίλησε για το πως είναι ο Δημήτρης Μπάσης μετά την περίοδο της καραντίνας.

” Η περίοδος αυτή ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο. Μέσα σε αυτές τις 44 μέρες ανακαλύψαμε πράγματα, αναθεωρήσαμε καταστάσεις που θεωρούσαμε δεδομένες. Ήρθαμε πιο κοντά σαν οικογένεια, χάρηκα πράγματα που πριν δεν μπορούσα, όπως το να φάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, έζησα περισσότερο τους γιους μου και νιώθω πιο ευτυχισμένος γιατί έζησα μακριά από τον αγώνα ταχύτητας, τον αγώνα της καριέρας. Ήταν μια περίοδος αυτοκριτικής, βρήκα τους ρυθμούς μου και τώρα βγαίνοντας από όλο αυτό ανακάλυψα κάτι καινούριο σε σχέση με αυτό με αυτό που θεωρούσα συναυλία, μέσω του live streaming που είναι ένα εύρημα της καραντίνας’‘, δήλωσε ο Δημήτρης Μπάσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play