Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Σ. Βλαστό

23
συνάντηση Γ. Πατούλη με Σ. Βλαστό
συνάντηση Γ. Πατούλη με Σ. Βλαστό

Γ. Πατούλης: «Διατηρούμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και συνεργασίας με την ΕΤΑΔ με στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που θα μας οδηγήσουν ταχύτερα στην αναπτυξιακή αναβάθμιση της Αττικής μας»

20200617photo etad 1Η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με την ΕΤΑΔ, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Σ. Βλαστό.

Ειδικότερα με δεδομένη την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής σε δράσεις και παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο που θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση της Αττικής, η συζήτηση εστιάστηκε στους τρόπους αξιοποίησης ακινήτων ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ για κοινωφελείς σκοπούς, προς όφελος των πολιτών

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δ. Νάνου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης η Νομική Σύμβουλος ΕΤΑΔ Σ. Αμανατίδου και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη σημασία διαμόρφωσης ενός συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού, στο πλαίσιο του οποίου θα μπορεί να επιτευχθεί η αξιοποίηση ακινήτων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Αττικής.

Παράλληλα κατά τη συζήτηση υπογράμμισε στον κ. Βλαστό  την αναγκαιότητα ανάπλασης, των υπόγειων διαβάσεων που είναι στην ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ, με στόχο να αναβαθμιστούν αισθητικά και να γίνουν λειτουργικότερες.

«Ειδικά τώρα που γίνεται μία εθνική προσπάθεια να βρει η χώρα τον αναπτυξιακό βηματισμό της και να διαχειριστεί τις συνέπειες της πανδημίας, είναι βασικό ζητούμενο να βρεθούν τρόποι που θα συμβάλουν στη δυναμική τόνωση κρίσιμων τομέων όπως ο τουρισμός, που αποτελεί νευραλγικό πυλώνα ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Βλαστός επιβεβαίωσε τη διάθεση συνεργασίας με την Περιφέρεια προς αυτή την κατεύθυνση  και διατυπώθηκε σαφώς η κοινή βούληση για τη διερεύνηση αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν, προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης, με ωφέλιμα αποτελέσματα για τους πολίτες.

20200617photo  etad 2

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play