Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή»

8
Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή των Αντιδημάρχων Βαγγέλη Κάββαλου και Γιάννη Ιωαννίδη, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Νικολαράκου.

Τα μέλη του Συλλόγου διαπίστωσαν για ακόμη μία φορά την άριστη συνεργασία και ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής με ειδικές αναφορές στην κατασκευή πρότυπης παιδικής χαράς πλησίον του Υπ. Παιδείας και την κατασκευή της πλατείας Δέγλερη και ενημερώθηκαν για την πρόοδο διαφόρων θεμάτων όπως για το πρόγραμμα νέων ασφαλτοστρώσεων και διανοίξεων οδών, τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, την κατασκευή νέων παιδικών χαρών και την πρόοδο του επικείμενου έργου διάνοιξης και επέκτασης Λεωφόρου Κύμης (με ευθύνη του Υπ. Υποδομών & Μεταφορών) και ιδιαιτέρως για τον απαραίτητο σχετικό κόμβο (Ηλέκτρας & Κύμης).

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Διαπιστώνεται σημαντική πρόοδος στο Δημοτικό έργο από όλους τους Συλλόγους και κατοίκους του Αμαρουσίου. 41 έργα βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την πόλη, δημιουργώντας προϋποθέσεις για διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλίδιου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη Ευαγγελία Σερέτη και Μανώλης Μουλιανιτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ