Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην κατάρτιση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου για το πόσιμο νερό

14

Στη διαβούλευση για την κατάρτιση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου στον τομέα του πόσιμου νερού της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε ο Δήμος Βριλησσίων, η οποία έχει ως στόχο αφ’ ενός την ολοκλήρωση της καταγραφής των αναγκών από πλευράς παρόχων και αφ’ ετέρου την επιβεβαίωση των υφιστάμενων στοιχείων.

 

Τον Δήμο Βριλησσίων εκπροσώπησε ο κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, ο οποίος αποτύπωσε το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου και την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και ωρίμανση μελετών που αφορούν τις υποδομές ύδρευσης και τα οποία χρηματοδοτούνται τόσο από ίδιους πόρους όσο και από χρηματοδοτικά εργαλεία (Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης).

 

Επίσης ο κ. Βαφειάδης επεσήμανε την αναγκαιότητα των έργων υποδομών και τη διασφάλιση των προαπαιτούμενων, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση από την ΠΠ 2021- 2027 για το Δήμο Βριλησσίων.

 

Η διαβούλευση πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση. 

 

thumbnail image1 2

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play