Σε λειτουργία η πλατφόρμα εγγραφής σε Προσωπικό Ιατρό

12

Από σήμερα 12.10.2022 επαναφέρεται σε λειτουργία η εγγραφή στον Προσωπικό Ιατρό, μέσω της πλατφόρφας εγγραφής όπου η εισοδός γίνεται με τους κωδικούς taxisnet και του ΑΜΚΑ του πολίτη, αυτοπροσώπως σε δομή υγείας Π.Φ.Υ. ή σε προσωπικό ιατρό, μέσω των φαρμακείων.

Να σημειωθεί πώς απαιτούνται περίπου 500 ειδικοί γιατροί για να καλυφθούν με επάρκεια οι ανάγκες των κατοίκων του λεκανοπεδίου Αττικής, όπου εντοπίζονται και οι περισσότερες ελλείψεις, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υπουργείου Υγείας.

Μέχρι σήμερα ως Προσωπικοί γιατροί είχαν αναλάβει Παθολόγοι και Γενικοί Γιατροί. Όσον αφορά στους πολίτες, ήδη 4,5 εκατ. έχουν εγγραφεί στον δικό τους προσωπικό γιατρό ενώ συνολικά δικαιούχοι είναι 8 εκατ. πολίτες.

Όσοι εγγραφούν θα έχουν προτεραιότητα από 1/1/2023, κατά τον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία σε δημόσιες μονάδες δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι γιατροί που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, θα πρέπει να εγγράψουν στη λίστα τους ασθενείς τους ώστε να δημιουργήσουν τον Ατομικό Ψηφιακό Φάκελο Υγείας.

Η πλατφόρμα θα αναφέρεται για 10 ειδικότητες:

Αιματολογίας
Γαστρεντερολογίας
Ενδοκρινολογίας – διαβητολογίας
Καρδιολογίας
Νευρολογίας
Νεφρολογίας
Ρευματολογίας
Παθολογικής ογκολογίας
Πνευμονολογίας-φυματιολογίας
Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης

Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα Προσωπικού Ιατρού κάνετε κλικ εδώ: Εγγραφή σε προσωπικό ιατρό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ