Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός του Δήμου – Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαριστεί εθελοντές, υπαλλήλους και αιρετούς

10

Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός του Δήμου – Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαριστεί εθελοντές, υπαλλήλους και αιρετούς


Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και τις επόμενες ώρες ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Διονύσου, μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς η κακοκαιρία από την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές των κλιμακίων πολιτικής προστασίας, το προσωπικό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου που πλαισίωσαν το μηχανισμό έκτακτης ανάγκης, καθώς και τους αιρετούς, αντιδημάρχους, εντεταλμένους, Προέδρους και εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι ξενύχτησαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα ή απρόβλεπτη κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας.

Ο κ.Καλαφατέλης εξαίρει, παράλληλα, τη στάση των συμπολιτών του Δήμου μας, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επέδειξαν ατομική ευθύνη, διευκολύνοντας το έργο των υπηρεσιών.

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής αλλά και κάθε άλλο φορέα του κρατικού μηχανισμού, τους οποίους και ευχαριστεί για τη βοήθεια και συνεργασία, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμένουν ασφαλείς οι δημότες μας απέναντι σε οποιαδήποτε φυσική ή άλλη καταστροφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play